sort proizvodi
news

Уручена признања Градске општине Медијана, обележена слава Света Петка

Autor:

Градско добровољно ватрогасно друштво, „Кик бокс клуб“ Ниш и Омладински тим за ванредне ситуације „Актилум“, као и Фирма „Фјучерс Форвард“ из Ниша, добитници су Дуката – највишег признања Градске општине Медијана које се традиционално уручује на дан општинске славе Света Петке. Они су награђени за несебичан волонтерски рад током ванредног стања и велику помоћ пружену у раду Кризног штаба ове општине, услед пандемије Ковида 19.

За хуманост пружену грађанима Градске општине Медијана и Ниша током ванредног стања Медијанину Благодарницу добили су:  Кафе „Кутак плус“ и „Кутак 4“,  Кетеринг „Гурманлук“,  СЗР „Кики коре“, сви из Ниша и  Ресторан „Марјан“  из Дражевца код Алексинца.  

-Време короне променило је наше навике и намере, али, традицију не смемо да заборавимо. Морамо је одржати исто онако како смо се одржали у време ванредног стања и како ћемо, сигуран сам опстати и у наредном периоду, рекао је уручујући признања први човек нишке Медијане Небојша Коцић, и нагласио: - Данас захваљујемо храбрима и великодушнима који су управо у време када су нам били најпотребнији даноноћно помагали грађанима Ниша. Малим знаком пажње изржавамо велику захвалност на свему што су чинили за Нишлије, Медијану, Град Ниш, па самим тим и нашу државу Србију, рекао је Коцић.

Слава највеће нишке општине обележена је уз поштовање епидемиолошких мера услед Ковида 19, у присуству градоначелнице Ниша Драгане Сотировски, представника градских општина и руководства Медијане. Славски колач пресекао је Његово Преосвештенство, владика нишки Арсеније, са свештенством нишке Епархије, уз жељу да наредну славу највећа нишка општина прослави у Светосавском дому, уз много званица, како је иначе било ранијих година.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %