sort proizvodi
news

Друга седница Скупштине Градске општине Медијана у новом сазиву

Autor:

Са 21 гласом „за“ и пет „против“, Небојша Коцић, досадашњи председник Градске општине Медијана изабран је поново на ту функцију. Његова заменица биће проф. др Светлана Антић, док ће дужност већника у предстојећем периоду обављати проф. др Гордана Пешић, Маја Живковић, Александар Ђорђевић, Иван Николић и Миодраг Најданов одлучили су одборници на другој седници општинског парламента у новом сазиву.

У свом обраћању Коцић је захвалио грађанима Градске општине Медијана на подршци датој на последњим изборима и нагласио да ће са својим тимом убудуће радити на томе да  Медијана постане права европска општина.

-Народ је рекао своје. Грађани су оценили наш рад а ми обећавамо да  ћемо у предстојећем периоду све што будемо радили бити под будним оком јавности. Све започето биће завршено, а биће и нових пројеката. Желимо да наша општина буде лепша, блиставија, уреднија, да служи за пример као и до сада – нагласио је Коцић, нагласивши да очекује и конструктивне предлоге опозиције.

На данашњој седници за заменика председника Скупштине општине изабран је проф. др Жарко Ранковић, досадашњи председник Медијаниног парламента.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %