sort proizvodi
news

Прве акције после ванредног стања у Градској општини Медијана посвећене најмлађима

Autor:

Градска општина Медијана полако се враћа редовним, животним активностима. На иницијативу председника општине, Небојше Коцића, а која је потекла још пре увођења ванредног стања, уређено је двориште вртића "Невен", ПУ "Пчелица" у Нишу. Засађено је 69 садница усправних и полеглих украсних четинара и уређене жардињере на улазу вртића.

-Настављају се редовне активности у највећој нишкој општини, враћамо се ономе што живот значи - будућности наше деце. Већ дуже време постоји идеја да се вртић "Невен" уреди, али су се тек сада стекли услови за то. Пролазећи поред овог обданишта приметио сам да дворишту недостаје зеленило, да деци треба лепши, зеленији простор за игру, а руководство "Пчелице" је здушно прихватило иницијативу- каже Коцић, уз најаву наставка сличних активности у наредном периоду.

Акција оплемењивања простора за игру и боравак најмлађих становника Градске општине Медијана, реализована је у сарадњи са Удружењем "Едукативни центар Тим", са којим општина већ има сарадњу у области комуналног уређења и очувања здраве животне средине. 

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %