sort proizvodi
news

Градској општини Медијана Компанија Mozzart донирала 500 пакета намирница и хемије

Autor:

Градској општини Медијана компанија Mozzart донирала је 500 пакета прехрамбених производа и хемије, који ће бити подељени социјално угроженим грађанима са подручја општине. Шлепер са робом стигао је данас у општину са десетак волонтера ове компаније, који су помогли око истовара и биће на располагању за поделу пакета.

-Ово није први пут да највећа нишка општина сарађује са овом компанијом, али је ванредно стање прилика да се и у тешким временима потврди заједништво и друштвена одговорност. Заједнички је пре две године уређено кошаркашко игралиште, терен који носи име нашег Нишлије, кошаркаша, Стефана Јовића у насељу Дуваниште. Лако је бити солидаран у добрим временима, пријатељи се познају у невољи – рекао је Командант кризног штаба и председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, који је у име општине и грађана изразио  захвалност за достављену помоћ.

Пакети ће бити подељени грађанима који су се од почетка ванредног стања обраћали  општини за помоћ и онима којима је према евиденцији општине она неопходна.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %