sort proizvodi
news

Његово Преосвештенство Владика Нишки Арсеније посетио Градску општину Медијана

Autor:

Његово Преосвештенство Владика Нишки Арсеније посетио је Градску општину Медијана са сарадницима и разговарао са председником Небојшом Коцићем о досадашњој и будућој сарадњи Нишке Епархије и највеће нишке општине. Владика је нагласио значај подршке коју и Нишка Епархија и Градска општина Медијана пружају породицама са више деце као и социјално угроженим грађанима.  Овом приликом указао је на праксу коју неке државе у региону имају када је реч о вишечланим породицама, уз напомену да би неке примере могли применити у Нишу и подручју које покрива Нишка Епархија.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић упознао је Владику Арсенија са издвајањима општине на повећању наталитета, као што је помоћ за прворођено дете у недељи, треће дете у породици са подручја општине, помоћ студентима, талентима и организацију различитих акција намењених најмлађима као што су „За бебу више“ и „Зимски дани у Медијани-за бебу више“. Коцић је навео да се ускоро очекују картице са попустом за разне врсте услуга за мајке док њихове бебе не напуне годину дана, Школа родитељства и низ других новина о којима ће јавност бити благовремено обавештена. Први човек Медијане рекао је да ће ова општина пружити сваку врсту помоћи Нишкој Епархији у организацији догађаја који предстоје а од значаја су за Епархију, општину, град и државу.

Иначе, Нишка Епархија и Градске општина Медијана негују дугогодишњу успешну сарадњу, те је у сусрету истакнута спремност да се она настави и даље унапређује зарад грађана који живе на подручју највеће нишке општине и Нишке Епархије.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %