sort proizvodi

OBAVEŠTENJA

by

Од петка, 25. септембра у Градској општини Медијана почиње подела  картица „Цена минус за 3+“

Мајке са подручја Градске општине Медијана ће од петка, 25. септембра у овој општини моћи да преузму картице „Цена минус за 3+“ које су намењене породицама са троје и више деце. Картица је именована на мајку и доноси попусте у бројним правним субјектима, о чему се родитељи могу информисати на сајту Покрета за децу три плус из Чачка.  Картице се могу преузети у времену од 7.30 до 15.30. Градска општина Медијана иначе је добитник признања „Поносна колевка“ за мере предузете на подстицању рађања овог удружења и препозната као пета општина у Србији по  издвајањима за пронаталитетну политику.

by

ЈАВНИ ПОЗИВ

Тема: Позив за израду Предлога буџета Градске општине Медијана за 2021. годину

by

Пријем у Градској општини Медијана за начелника ПУ Ниш и сараднике

Сарадњу Полицијске управе у Нишу, а посебно Полицијске станице Медијана са Градском општином Медијана потребно је задржати на највишем, постојећем нивоу, и унапређивати је у наредном периоду зарад грађана који живе на територији највеће нишке општине. Ово је истакнуто у разговору председника Градске општине Медијана Небојше Коцића који је први пут после поновног избора на ту функцију, разговарао са начелником Полицијске управе у Нишу, Славишом Виријевићем и његовим сарадницима. Посебно је наглашена одлична комуникација у време ванредног стања са Кризним штабом и волонтерским центром највеће нишке општине.

by

ЗАКАЗАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НОВОГ САЗИВА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА

Председник Скупштине Градске општине Медијана из претходног сазива проф. др Жарко Ранковић заказао је, у складу са својим законским овлашћењима, конститутивну седницу новог сазива Скупштине, за четвртак, 20. август 2020. године, у 10 сати. На конститутивној седници биће потврђени мандати нових одборника, а Скупштина ће изабрати председника и заменика председника Скупштине и поставити секретара Скупштине. Позив и предложени дневни ред за конститутивну седницу Скупштине можете преузети овде.

by

На теренима Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу

Турнир у фудбалу за сениоре и пионире

by

ТЕМАТСКИ ТУРИЗАМ

Градска општина Медијана у оквиру пројекта ТХЕМАТИЦ (АДРИОН-1073) ради на развоју и промоцији тематског туризма. У сарадњи са компанијом Бравина еxпериенце, у великој Сали Регионалне привредне коморе Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа, организује радионицу ТЕМАТСКИ ТУРИЗАМ која ће се одржати 8.6.2020 са почетком у 11:00, у великој Сали РПК, Добричка 2, Ниш.

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %