·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza OBAVEŠTENJA 24.12.2019

U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza

Počelo je novogodišnje ukrašavanje Parka Svetog Save u organizaciji Gradske opštine Medijana u okviru priprema za predstojeće praznike.

Postavlja se i kućica za Deda Mraza, u kojoj će dočekivati najmlađe stanovnike Niša počevši od 26. decembra u okviru ovogodišnjih „Zimskih dana u Medijani – za bebu više“. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, radnici JKP „Parking servisa“ završiće postavljanje sijalica već danas. Dekorativna rasveta i ove godine je na krošnjama drveća u centralnom delu parka. U okviru priprema za „Medijanin božićni kutak“  biće ukrašena i Prijezdina ulica i Trg „14.oktobar“.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top