·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
Prva akcija „Medijana za bebu više“ u niškom Forum centru OBAVEŠTENJA 06.12.2019

Prva akcija „Medijana za bebu više“ u niškom Forum centru

Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku organizuje tokom predstojećeg vikenda još jednu u nizu akcija „Medijana za bebu više“, kojom želi da ukaže na značaj proširenja porodice i roditeljstva, a u skladu sa državnom strategijom u oblasti pronatalitetne politike.

Početak akcije je u 12 sati, u Forum centru u Nišu (drugi sprat), u subotu 7. decembra 2019. godine.

U manifestaciji će učestvovati najmlađi sugrađani Gradske opštine Medijana i Niša, a pozvane su i sve sve mame koje žele da sa svojim mališanima budu deo zanimljivih radionica i programa za najmlađe, kao što su: radionica za prinčeve i princeze, kreativni klovnovi, superherojske igre, selfi sa Patom, Mikijeva staza za bebe.

Ovo je prvi put da se jedna ovakva manifestacija održava u niškom Forum centru, sa namerom da se događaji najveće niške opštine organizuju na celoj njenoj teritoriji. 

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top