·  РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА - РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА 12. МЕДИЈАНА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА И СТВАРАЛАШТВА ЗА ДЕЦУ“ НИШ  ·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“
Од понедељка, 23. септембра, на теренима Основне школе „Душан Радовић“ ОБАВЕШТЕЊА 20.09.2019

Од понедељка, 23. септембра, на теренима Основне школе „Душан Радовић“

„Шести Медијана спорт фест 2019. у организацији Градске општине Медијана биће отворен у понедељак, 23. септембра у 19 сати на отвореним спортским теренима Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу.

Учествује око 800 ученика из 10 основних и 12 средњих школа са подручја највеће нишке општине. Млади спортисти такмичиће се у пет дисциплина: мали фудбал, одбојка, рукомет, атлетика и баскет. Партнери Градској општини Медијана су Основна школа „Душан Радовић“, Факултет спорта и физичког васпитања и Одред извиђача „Вожд Карађорђе“.

Циљ манифестације је промоција спорта и указивање на значај здравог начина живота. Утакмице се играју у времену од 17 до 22 сата.

Овогодишње, највеће спортско такмичење ученика у Нишу, који нису чланови спортских клубова трајаће до петка 27. септембра, када ће бити затворено свечаном доделом награда најбољим екипама.

За све учеснике биће обезбеђене мајице и лопте, а за најбоље медаље и пехари.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top