·  РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА - РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА 12. МЕДИЈАНА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА И СТВАРАЛАШТВА ЗА ДЕЦУ“ НИШ  ·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“
Градска општина Медијана у сарадњи са Удружењем циркуских артиста „Трапез“ из Београда ОБАВЕШТЕЊА 15.08.2019

Градска општина Медијана у сарадњи са Удружењем циркуских артиста „Трапез“ из Београда

Бесплатне циркуске представе за особе са инвалидитетом

Особе са инвалидитетом, деца са посебним потребама и труднице из Ниша, од данас па све до 25. aвгуста могу бесплатно на представе циркуса који ових дана борави у овом граду, а смештен је у Чаирском парку, у близини игралишта ФК „Железничар“.

Бесплатну посету наведеним категоријама становништва омогућило је Удружење циркуских артиста „Трапез“  из Београда, а како је речено у овом Удружењу „због изузетне сарадње са Градском општином Медијана“ и како кажу „жељом да што више грађана Ниша ужива у несвакидашњим циркуским чаролијама“.

Представе сваког дана почињу у 19 сати и 30 минута.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top