Gradska opština Medijana u saradnji sa Udruženjem cirkuskih artista „Trapez“ iz Beograda    -    Obeležavanje Svetske nedelje dojenja u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku    -    MEDIJANA - ZA BEBU VIŠE PODRŠKA DOJENjU    -    Gradska opština Medijana priključila se kampanji „Blica“ – „Očistimo reke i jezera“    -    Nastupom Sare Jo završeno ovogodišnje i jedno od najposećenijih kulturnih leta u Medijani    -    Nastupom Đorđa Davida i Ivane Peters nastavljeno Medijanino kulturno leto u Svetosavskom parku    -    Nastupom „Osvajača“ počelo 14. Kulturno leto u Medijani    -    U Svetosavskom parku počinje Kulturno leto u Medijani 2019.    -    Odlaže se Veče folklora u Svetosavskom parku    -    MEDIJANINO KULTURNO LETO    -   
OBAVEŠTENjE OBAVEŠTENJA 24.07.2019

OBAVEŠTENjE

Ovogodišnje Kulturno leto u Medijani 2019, u organizaciji Gradske opštine Medijana biće održano od 30. jula do 1. avgusta  u Svetosavskom parku.

Program će biti održan po sledećoj satnici.

- Utorak, 30. jul - koncert grupe Osvajači

- Sreda, 31. jul - koncert Đorđa Davida i gošće koncerta, Ivane Peters

- Četvrtak, 1. avgust -  koncert Sare Jovanović

Program svih dana počinje u 21 sat i 30 minuta.

Kao uvod u ovogodišnji program za 29. jul planiran je program u organizaciji Studentskog kulturnog centra u Nišu, čime će Kulturno leto u Medijani dobiti još jedan sadržaj više.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top