·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“  ·  Ходајућа јелка дочекала малишане - Почели „Зимски дани у Медијани-за бебу више“ у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику
Завршена провера исправности воде на јавним чесмама на подручју Градске општине Медијана ОБАВЕШТЕЊА 25.04.2019

Завршена провера исправности воде на јавним чесмама на подручју Градске општине Медијана

Петнаест јавних чесама на подручју Градске општине Медијана на којима је завршено испирање мреже и потврђена бактериолошка и физичко-хемијска исправност воде биће пуштено у рад до почетка ускршњих и првомајских празника.  

У функцији су већ чесма код Споменика „Ћеле – Кула“, код ТЦ „Зона 2“, чесма на Тргу Патријарха Павла код Позоришта лутака (Редијева чесма), чесма Ктитор у Дуваништу и Пуж у Чаирском парку, као и Донина и чесма на Тргу Републике (код Старе Србије).

Преостаје пуштање у рад Требињске чесме (код Дома здравља), чесме на Тргу краља Александра Ујединитеља, чесме на Тргу Павла Стојковића, на Тргу Стевана Сремца (преко пута ТЦ „Калча“), чесме краљице Наталије у центру Ниша, на Тргу „14.октобар“ , на Кеју 29. децембар (код Хотела „Мy Plасе“) и чесме у Брзом Броду код Месне канцеларије.

Чесма код Градске општине Медијана, чесма „Буре“ на Палилуској рампи, код Фонтане у Чаирском парку и чесма „Крст“ у Парку Светог Саве, које су током зиме оштећене, прорадиће када буду оспособљене за рад.

На подручју Градске општине Медијана је укупно 19 јавних чесама.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top