·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
Obaveštenje OBAVEŠTENJA 25.03.2019

Obaveštenje

Poštovani,

Gradska Opština Medijana i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Niš vas pozivaju da u utorak 26. marta u 11 časova, u Poslovno razvojnom centru u ulici 9. Brigade bb, prisustvujete prezentaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih programom rada Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu. 

Nacionalna služba za zapošljavanje je 22. februara raspisala javne pozive u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenim Akcionim planom zapošljavanja za 2019. godinu.

Ovaj događaj je izuzetna prilika da se blagovremeno upoznate sa svim aktuelnim finansijskim programima i merama koje će Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Niš realizovati u ovoj godini, da postavite pitanja, učestvujete u diskusiji i dobijete odgovore iz prve ruke.

Prezentaciji programa i mera prisustvovaće predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Niš

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top