Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Obaveštenje OBAVEŠTENJA 25.03.2019

Obaveštenje

Poštovani,

Gradska Opština Medijana i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Niš vas pozivaju da u utorak 26. marta u 11 časova, u Poslovno razvojnom centru u ulici 9. Brigade bb, prisustvujete prezentaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih programom rada Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu. 

Nacionalna služba za zapošljavanje je 22. februara raspisala javne pozive u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenim Akcionim planom zapošljavanja za 2019. godinu.

Ovaj događaj je izuzetna prilika da se blagovremeno upoznate sa svim aktuelnim finansijskim programima i merama koje će Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Niš realizovati u ovoj godini, da postavite pitanja, učestvujete u diskusiji i dobijete odgovore iz prve ruke.

Prezentaciji programa i mera prisustvovaće predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Niš

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top