Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -    U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu    -    U Svetosavskom parku održana još jedna Akcija „Medijana za bebu više“    -    U Svetosavskom parku – Akcija „Medijana za bebu više“, program za najmlađe    -    JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA    -    Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Pomera se datum Treće javne rasprave za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana za period 2020.- 2029. godina    -    Bazar zdravlja u organizaciji Gradske opštine Medijana i niškog Doma zdravlja    -   
Obaveštenje OBAVEŠTENJA 25.03.2019

Obaveštenje

Poštovani,

Gradska Opština Medijana i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Niš vas pozivaju da u utorak 26. marta u 11 časova, u Poslovno razvojnom centru u ulici 9. Brigade bb, prisustvujete prezentaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih programom rada Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu. 

Nacionalna služba za zapošljavanje je 22. februara raspisala javne pozive u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenim Akcionim planom zapošljavanja za 2019. godinu.

Ovaj događaj je izuzetna prilika da se blagovremeno upoznate sa svim aktuelnim finansijskim programima i merama koje će Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Niš realizovati u ovoj godini, da postavite pitanja, učestvujete u diskusiji i dobijete odgovore iz prve ruke.

Prezentaciji programa i mera prisustvovaće predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Niš

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top