Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina OBAVEŠTENJA 06.02.2019

Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina

U četvrtak, 7. februara 2019. godine od 18.00 do 20.00 sati, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu, održaće se prva u nizu  javnih rasprava za pripremu dokumenata i izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana, za period 2020-2029. godina.

U skladu sa politikom Gradske opštine Medijana sa ciljem posvećivanja problemima novih generacija tema prve javne rasprave je „Preventiva zavisnosti mladih“.

Učesnici debate su prim. dr Branimir Rančić (narodni poslanik), dr Mirjana Miladinović (odbornica u SG Niša),  Srđan Jovković (član Veća GO Medijana zadužen za obrazovanje) i Bratislav Timotijević (bivši šef grupe PU Niš za maloletničku delikvenciju).

U radu skupa učestvovaće predsednik GO Medijana Nebojša Kocić, većnici GO Medijana, predsednik Skupštine prof. dr Žarko Ranković, odbornici GO Medijana i građani.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top