Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    11. MEDIJANA FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA I STVARALAŠTVA ZA DECU    -    Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba    -    Aktivnosti osnovnih škola na teritoriji Gradske opštine Medijana u oblasti zaštite životne sredine    -    Veliko interesovanje organizacija civilnog društva na poziv Gradske opštine Medijana    -    Sednica Skupštine Gradske opštine Medijana – izjava predsednika opštine Nebojše Kocića povodom napuštanja sednice odbornika opozicije    -    Karte za Narodno pozorište akademcima Gradske opštine Medijana    -   
Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019. OBAVEŠTENJA 10.01.2019

Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.

Rok za predaju radova za učešće na 11. Medijana Festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, produžen je do 10. februara, kako bi što više radova pristiglo na adresu Gradske opštine Medijana.

MEDIJANA festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu će, već tradicionalno, okupiti talentovanu decu i dokazane stvaraoce za decu, koji će se održati 21. i 22. marta 2019. godine u organizaciji Gradske opštine Medijana u Nišu. Tema ovogodišnjeg literarnog i likovnog konkursa za učenike osnovnih i srednjih škola je „KAKO STIĆI DO CILjA U ČIZMAMA OD SEDAM MILjA“, a broj radova koje jedan učesnik može poslati nije ograničen. Literarni radovi treba da budu otkucani ili čitko napisani. Likovni radovi mogu biti u svim tehnikama. Svi radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom autora, sa adresom, mejl adresom i brojem telefona autora, godinom rođenja, nazivom škole i mesta, naznakom razreda i imenom nastavnika, odnosno mentora.

Radovi koji pristignu na konkurs biće podeljeni u tri kategorije:

Radovi učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole,

Radovi učenika od 5. do 8. razreda osnovne škole,

Radovi učenika srednjih škola.

Radovi se ne vraćaju. Svoje radove učenici mogu slati na adresu: Gradska opština MEDIJANA, Pariske komune bb, 18000 Niš, sa naznakom «Za konkurs Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu».

Žiri će pregledati radove i odabrati najuspešnije, kojima će biti dodeljene nagrade. Najuspešniji literarni i likovni radovi biće objavljeni, a najuspešniji likovni radovi biće izloženi u odgovarajućem prostoru.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top