Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -    U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu    -    U Svetosavskom parku održana još jedna Akcija „Medijana za bebu više“    -    U Svetosavskom parku – Akcija „Medijana za bebu više“, program za najmlađe    -    JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA    -    Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Pomera se datum Treće javne rasprave za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana za period 2020.- 2029. godina    -    Bazar zdravlja u organizaciji Gradske opštine Medijana i niškog Doma zdravlja    -   
Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019. OBAVEŠTENJA 10.01.2019

Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.

Rok za predaju radova za učešće na 11. Medijana Festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, produžen je do 10. februara, kako bi što više radova pristiglo na adresu Gradske opštine Medijana.

MEDIJANA festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu će, već tradicionalno, okupiti talentovanu decu i dokazane stvaraoce za decu, koji će se održati 21. i 22. marta 2019. godine u organizaciji Gradske opštine Medijana u Nišu. Tema ovogodišnjeg literarnog i likovnog konkursa za učenike osnovnih i srednjih škola je „KAKO STIĆI DO CILjA U ČIZMAMA OD SEDAM MILjA“, a broj radova koje jedan učesnik može poslati nije ograničen. Literarni radovi treba da budu otkucani ili čitko napisani. Likovni radovi mogu biti u svim tehnikama. Svi radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom autora, sa adresom, mejl adresom i brojem telefona autora, godinom rođenja, nazivom škole i mesta, naznakom razreda i imenom nastavnika, odnosno mentora.

Radovi koji pristignu na konkurs biće podeljeni u tri kategorije:

Radovi učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole,

Radovi učenika od 5. do 8. razreda osnovne škole,

Radovi učenika srednjih škola.

Radovi se ne vraćaju. Svoje radove učenici mogu slati na adresu: Gradska opština MEDIJANA, Pariske komune bb, 18000 Niš, sa naznakom «Za konkurs Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu».

Žiri će pregledati radove i odabrati najuspešnije, kojima će biti dodeljene nagrade. Najuspešniji literarni i likovni radovi biće objavljeni, a najuspešniji likovni radovi biće izloženi u odgovarajućem prostoru.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top