Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    11. MEDIJANA FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA I STVARALAŠTVA ZA DECU    -    Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba    -    Aktivnosti osnovnih škola na teritoriji Gradske opštine Medijana u oblasti zaštite životne sredine    -    Veliko interesovanje organizacija civilnog društva na poziv Gradske opštine Medijana    -    Sednica Skupštine Gradske opštine Medijana – izjava predsednika opštine Nebojše Kocića povodom napuštanja sednice odbornika opozicije    -    Karte za Narodno pozorište akademcima Gradske opštine Medijana    -   
Zbog velikog interesovanja roditelja i najmlađih stanovnika Gradske opštine Medijana OBAVEŠTENJA 27.12.2018

Zbog velikog interesovanja roditelja i najmlađih stanovnika Gradske opštine Medijana

Zbog velikog interesovanja roditelja i dece, manifestacija „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“, biće održani i u petak, 28. decembra u vremenu od 12 do 14 sati.

U organizaciji najveće niške opštine i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku, u Parku Svetog Save održavaju se radionice, pišu pisma deda Mrazu, druži sa omiljenim likovima. U susret predstojećim praznicima deca Niša dobijaju poklone. Za tu priliku postavljena je kućica ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u kojoj deda Mraz „sluša želje dečaka i devojčica i pokušava da ih ispuni“.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top