JAVNI POZIV ZA ULIČNE ZABAVLjAČE    -    Održano tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se tradicija plivanja za Časni krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se saradnja Doma zdravlja u Nišu i Gradske opštine Medijana    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana uz Natašu Bekvalac    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“    -    Gradska opština Medijana tradicionalno Nišlijama darivala česnicu, badnjake i ikone    -    Tradicionalno lomljenje božićne česnice u organizaciji GO Medijana    -   
Zbog velikog interesovanja roditelja i najmlađih stanovnika Gradske opštine Medijana OBAVEŠTENJA 27.12.2018

Zbog velikog interesovanja roditelja i najmlađih stanovnika Gradske opštine Medijana

Zbog velikog interesovanja roditelja i dece, manifestacija „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“, biće održani i u petak, 28. decembra u vremenu od 12 do 14 sati.

U organizaciji najveće niške opštine i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku, u Parku Svetog Save održavaju se radionice, pišu pisma deda Mrazu, druži sa omiljenim likovima. U susret predstojećim praznicima deca Niša dobijaju poklone. Za tu priliku postavljena je kućica ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u kojoj deda Mraz „sluša želje dečaka i devojčica i pokušava da ih ispuni“.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top