Skupština GO Medijana usvojila budžet za 2019. godinu    -    Radovi na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana na Sajmu privrede i preduzetništva „Ekspo Niš 2018“    -    Novogodišnja dekoracija na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Komunalno opremanje Gradske opštine Medijana pred novogodišnje praznike    -    Nastavlja se uređenje Brzog Broda kojim se unapređuje kvalitet građana ovog dela Gradske opštine Medijana    -    Javna rasprava o budžetu za 2019. godinu    -    Gradska opština Medijana godinu privodi kraju podrškom pronatalitetnoj politici države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića    -    Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama    -    Narandžasta svetla od danas osvetljavaju zgradu uprave Gradske opštine Medijana    -   
ODLAGANjE OBELEŽAVANjA DANA PORODICE OBAVEŠTENJA 15.05.2018

ODLAGANjE OBELEŽAVANjA DANA PORODICE

Zbog loših vremenskih prilika odlaže se za danas najavljeno obeležavanje  Svetskog Dana porodice.

Manifestacija će biti održana u četvrtak 17.05.2018.godine  od 17 do 18 sati u Parku Svetog Save .

Gradska opština Medijana u četvrtak 17. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati u Parku Svetog Save organizuje druženje za roditelje i decu povodom svetskog Dana porodice.

Obeležavanjem Međunarodnog dana porodice, 17. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati,  Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku opštine, u Parku Svetog Save nastavlja akciju „Medijana za bebu više“. Predviđeno je takmičenje roditelja u brzom prostiranju veša, pa će nagrade osvojiti šest bračnih parova - za prva tri mesta u kategoriji onih koji imaju devojčice i kategoriji mama i tata dečaka. Najuspešniji u ovoj neobičnoj disciplini dobiće vredne nagrade. Biće organizovane i igre za decu, uzrasta do deset godina, a kojima će pripasti ukupno 40 nagrada. Kao i tokom ranijih manifestacija „Medijana za bebu više“ planirano je druženje sa animatorima, u liku „Elze“, „Šimera“, „Snežane“ i drugih.

Ovo je još jedna u nizu akcija kojom najveća niška opština promoviše podizanje svesti o značaju pravilne pronatalitetne politike i sprovođenju mera na lokalnom nivou u skladu sa politikom državnog vrha u ovoj oblasti.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top