sort proizvodi

OBAVEŠTENJA

by

ЗАКАЗАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НОВОГ САЗИВА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА

Председник Скупштине Градске општине Медијана из претходног сазива проф. др Жарко Ранковић заказао је, у складу са својим законским овлашћењима, конститутивну седницу новог сазива Скупштине, за четвртак, 20. август 2020. године, у 10 сати. На конститутивној седници биће потврђени мандати нових одборника, а Скупштина ће изабрати председника и заменика председника Скупштине и поставити секретара Скупштине. Позив и предложени дневни ред за конститутивну седницу Скупштине можете преузети овде.

by

На теренима Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу

Турнир у фудбалу за сениоре и пионире

by

ТЕМАТСКИ ТУРИЗАМ

Градска општина Медијана у оквиру пројекта ТХЕМАТИЦ (АДРИОН-1073) ради на развоју и промоцији тематског туризма. У сарадњи са компанијом Бравина еxпериенце, у великој Сали Регионалне привредне коморе Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа, организује радионицу ТЕМАТСКИ ТУРИЗАМ која ће се одржати 8.6.2020 са почетком у 11:00, у великој Сали РПК, Добричка 2, Ниш.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА ДОДЕЛУ НОВЧАНЕ ПОМОЋИ „СВЕТА ПЕТКА“

Kомисија „Света Петка“ расписала је и на Сајту Градске општине Медијана објавила Јавни конкурс за доделу новчане помоћи „Света Петка“ за лечење неплодности биомедицински потпомогнутим оплођењем поступком вантелесног оплођења (у даљем тексту: помоћ за лечење неплодности). Право на помоћ за лечење неплодности могу остварити пунолетна и пословно способна жена и мушкарац којима је потребна помоћ у лечењу неплодности поступком вантелесног оплођења, у оквиру делатности биомедицински потпомогнутог оплођења, а који воде заједнички живот у складу са законом којим се уређују породични односи – супружници, односно ванбрачни партнери и који су способни да врше родитељску дужност и у таквом су психосоцијалном стању на основу кога се оправдано може очекивати да ће бити способни да обављају родитељске дужности, у складу са законом, у интересу детета.

by

Настављена расподела пакета пензионерима које је обезбедио Град Ниш, пакет најстарији могу и лично да преузму

Волонтери Градске општине Медијана делили су пакете које је за пензионере обезбедио Град Ниш и током минулог викенда, па је током два дана испоручено 430 пакета. Настављена је и подела пакета у самој општини, уз личну карту и чек од пензије, и тако ће бити и наредних дана. Још једном се позивају сви пензионери, који су у могућности да по свој пакет дођу у општину. Од 22. априла када је почела расподела наведене помоћи на подручју највеће нишке општине, 6510 пакета стигло је на адресе корисника пензија нижих од 30 хиљада динара.

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %