Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    11. MEDIJANA FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA I STVARALAŠTVA ZA DECU    -    Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba    -    Aktivnosti osnovnih škola na teritoriji Gradske opštine Medijana u oblasti zaštite životne sredine    -    Veliko interesovanje organizacija civilnog društva na poziv Gradske opštine Medijana    -    Sednica Skupštine Gradske opštine Medijana – izjava predsednika opštine Nebojše Kocića povodom napuštanja sednice odbornika opozicije    -    Karte za Narodno pozorište akademcima Gradske opštine Medijana    -   
Regionalni sastanak KZM – region Jug održan u Nišu Kancelarija za mlade 04.03.2019

Regionalni sastanak KZM – region Jug održan u Nišu

Koordinatori Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana Maja Živković i Nikola Ždraljević prisustvovali su sastanku kancelarija za mlade, regiona JUG, u organizaciji Nacionalne kancelarije za mlade. 

Oni su predsedniku ove asocijacije Džemaludinu Paučincu, i ostalim prisutnim koordinatorima predstavili dosadašnji rad Medijanine kancelarije i istakli želju za budućom saradnjom. 

Na skupu koji je održan u Nišu predstavljeni su rezultati rada Nacionalne asocijacije za mlade, istaknuta njena uloga u zapošljavanju mladih i primeri dobre prakse u saradnji sa lokalnim akterima. Bilo je reči i o načinima unapređenja lokalnih kancelarija za mlade i projektima na kojima bi trebalo raditi u cilju uključivanja što većeg broja mladih i donošenju odluka koje se tiče poboljšanja njihovog položaja u društvu.

Istaknut je značaj razmene pozitivnih iskustava između omladinskih udruženja i njihovo angažovanje kroz sportske, kulturne i manifestacije koje okupljaju mlade ili traže njihovo angažovanje.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top