Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana na Samitu mladih u Beogradu Kancelarija za mlade 26.11.2018

Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana na Samitu mladih u Beogradu

Koordinator Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana Nikola Ždraljević i mladi sa teritorije najveće niške opštine, prisustvovali su Samitu mladih u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda, koji je održan u ovom gradu. 

Mladi sa Medijane učestvovali su na panelu pod nazivom "Pametni gradovi", čiji su izlagači bili članovi Veća Grada Beograda, osnivači start-ap kompanija i predstavnici Naučno-tehnološkog parka Beograd. Na ovoj tribini razmatrane su ideje kako podstaći mlade inovatore na kreativna rešenja u oblasti IT tehnologije i realizaciji javno-privatnog partnerstva. Cilj „Samita mladih” je upoznavanje mladih ljudi putem predavanja, panel-diskusija i radionica, kao i razmena mišljenja i iskustava sa predavačima. Panel „Pamteni gradovi“ bio je izuzetno koristan za sve mlade koji imaju dobru ideju i žele da ona bude realizovana u sredinama i lokalnim samoupravama gde žive i rade.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top