Radovi na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana na Sajmu privrede i preduzetništva „Ekspo Niš 2018“    -    Novogodišnja dekoracija na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Komunalno opremanje Gradske opštine Medijana pred novogodišnje praznike    -    Nastavlja se uređenje Brzog Broda kojim se unapređuje kvalitet građana ovog dela Gradske opštine Medijana    -    Javna rasprava o budžetu za 2019. godinu    -    Gradska opština Medijana godinu privodi kraju podrškom pronatalitetnoj politici države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića    -    Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama    -    Narandžasta svetla od danas osvetljavaju zgradu uprave Gradske opštine Medijana    -    Akcija pomoći Snežani Marjanović Gradske opštine Medijana, Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ , udruženja i građana    -   
Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana na Samitu mladih u Beogradu Kancelarija za mlade 26.11.2018

Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana na Samitu mladih u Beogradu

Koordinator Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana Nikola Ždraljević i mladi sa teritorije najveće niške opštine, prisustvovali su Samitu mladih u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda, koji je održan u ovom gradu. 

Mladi sa Medijane učestvovali su na panelu pod nazivom "Pametni gradovi", čiji su izlagači bili članovi Veća Grada Beograda, osnivači start-ap kompanija i predstavnici Naučno-tehnološkog parka Beograd. Na ovoj tribini razmatrane su ideje kako podstaći mlade inovatore na kreativna rešenja u oblasti IT tehnologije i realizaciji javno-privatnog partnerstva. Cilj „Samita mladih” je upoznavanje mladih ljudi putem predavanja, panel-diskusija i radionica, kao i razmena mišljenja i iskustava sa predavačima. Panel „Pamteni gradovi“ bio je izuzetno koristan za sve mlade koji imaju dobru ideju i žele da ona bude realizovana u sredinama i lokalnim samoupravama gde žive i rade.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top