·  РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА - РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА 12. МЕДИЈАНА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА И СТВАРАЛАШТВА ЗА ДЕЦУ“ НИШ  ·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“
Састанак Канцеларије за младе Градске општине Медијана, Удружења грађана ПозитивНи, Спортског савезa Града Ниша и спортских клубова Канцеларија за младе 14.05.2018

Састанак Канцеларије за младе Градске општине Медијана, Удружења грађана ПозитивНи, Спортског савезa Града Ниша и спортских клубова

Градскa општина Медијана, Канцеларија за младе ове општине и Спортски савез Ниша наступиће заједнички на спортском дану који ће бити одржан у оквиру Фестивала ПозитивНИ, договорено је на састанку са спортским клубовима са територије највеће нишке општине.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић подржао је идеју о заједничком наступу цивилног сектора, локалне самоуправе и спортиста, нагласивши да се на овај начин постижу ефектнији резултати и даје пример како треба реализовати акције од значаја за цело друштво, посебно младе.

Овај фестивал одржава се четврти пут, а ове године први пут ће у оквиру њега бити организован „природни“ односно спортски дан, рекла је Јелена Рудић из Удружења грађана ПозитивНи.

Идеја спортског дана је промовисање спортског духа, најразноврснијих  спортова и спортских клубова на територији Града Ниша, како бисмо приближили све врсте спортова нашим суграђанима, рекла је координаторка Канцеларије за младе Градске општине  Медијана Маја Живковић. Она је истакла да сваки клуб који учествује у овој манифестацији, треба да организује своје  чланове  како би демонстрирали спорт којим се баве, на интерактиван начин и како би се и посетиоци опробали у томе.

Председник  Спортског савеза Града Ниша Звонимир Станковић подржао је и похвалио идеју о организовању спортског дана као начин да се и млади и старији покрену и учине нешто за своје здравље.

Фестивал траје три дана, а спортски дан је планиран за 3. јун 2018.године од 10.00 до 20.00 сати у парку Чаир.

Градска општина Медијана кроз читав низ манифестација иначе промовише спортски дух и здрав живот, рекао је координатор Канцеларије за младе Градске општине  Медијана Никола Ждраљевић и најавио да ће оваквих и сличних активности бити још.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top