·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“  ·  Ходајућа јелка дочекала малишане - Почели „Зимски дани у Медијани-за бебу више“ у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику
Канцеларија за младе ГО Медијана наставља са промоцијом спорта Канцеларија за младе 22.04.2018

Канцеларија за младе ГО Медијана наставља са промоцијом спорта

Канцеларија за младе ГО Медијана, у сарадњи са РК "Железничар", поделила је одређени број карата за утакмицу 1.кола плеј-офа Суперлиге. Овом приликом, Канцеларија за младе ГО Медијана желела је да допринесе подршци нишких рукометаша у што већем броју, а истовремено и популаризацији спорта међу младима у Нишу. Честитамо рукометашима Железничара победу над Партизаном, а и у наредном периоду потрудићемо се да млади буду подршка на свакој утакмици, у што већем броју.

Честитамо срећним добитницима са наших профила на друштвеним мрежама и позивамо Вас да наставите са праћењем наших активности.

 

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top