JAVNI POZIV ZA ULIČNE ZABAVLjAČE    -    Održano tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se tradicija plivanja za Časni krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se saradnja Doma zdravlja u Nišu i Gradske opštine Medijana    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana uz Natašu Bekvalac    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“    -    Gradska opština Medijana tradicionalno Nišlijama darivala česnicu, badnjake i ikone    -    Tradicionalno lomljenje božićne česnice u organizaciji GO Medijana    -   
Kancelarija za mlade GO Medijana nastavlja sa promocijom sporta Kancelarija za mlade 22.04.2018

Kancelarija za mlade GO Medijana nastavlja sa promocijom sporta

Kancelarija za mlade GO Medijana, u saradnji sa RK "Železničar", podelila je određeni broj karata za utakmicu 1.kola plej-ofa Superlige. Ovom prilikom, Kancelarija za mlade GO Medijana želela je da doprinese podršci niških rukometaša u što većem broju, a istovremeno i popularizaciji sporta među mladima u Nišu. Čestitamo rukometašima Železničara pobedu nad Partizanom, a i u narednom periodu potrudićemo se da mladi budu podrška na svakoj utakmici, u što većem broju.

Čestitamo srećnim dobitnicima sa naših profila na društvenim mrežama i pozivamo Vas da nastavite sa praćenjem naših aktivnosti.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top