Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Kancelarija za mlade GO Medijana nastavlja sa promocijom sporta Kancelarija za mlade 22.04.2018

Kancelarija za mlade GO Medijana nastavlja sa promocijom sporta

Kancelarija za mlade GO Medijana, u saradnji sa RK "Železničar", podelila je određeni broj karata za utakmicu 1.kola plej-ofa Superlige. Ovom prilikom, Kancelarija za mlade GO Medijana želela je da doprinese podršci niških rukometaša u što većem broju, a istovremeno i popularizaciji sporta među mladima u Nišu. Čestitamo rukometašima Železničara pobedu nad Partizanom, a i u narednom periodu potrudićemo se da mladi budu podrška na svakoj utakmici, u što većem broju.

Čestitamo srećnim dobitnicima sa naših profila na društvenim mrežama i pozivamo Vas da nastavite sa praćenjem naših aktivnosti.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top