·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ DOGAĐAJI 28.12.2019

Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“

Predstavom za najmlađe završeni su ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“. I pored izuzetno hladnog dana, deca su se tiskala da vide Baka Mrazicu, Deda Mraza, vilenjake, da dobiju slatkiš više. Na platou ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u Svetosavskom parku u Nišu, u protekla tri dana bilo je dece svih uzrasta -od beba u kolicima do osnovaca viših razreda. Društvo su im pravili roditelji, bake i dede, nastavnice, učiteljice.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, kaže da to govori, kako svi volimo prednovogodišnju atmosferu, ali joj se deca posebno raduju.

-Najveću pažnju privukao je naravno Deda Mraz, pa su i radionice crtanja i pisanja čestitki upravo njemu, najmlađima bile vrlo zanimljive. Čitave godine smo radili za naše najmlađe, a srce je puno kada vidite njihove osmehe i reakcije na omiljene likove koje tek znaju iz priče - rekao je Kocić.

Program za mališane u omiljenom mestu okupljanja Nišlija, Svetosavskom parku,  uz krofne, pecivo, jabuke u šećeru, muziku, upotpunjen je ove godine prvi put i druženjem sa ponijima koje je za Medijaninu manifestaciju specijalno ustupilo Udruženje „ZOO planet“. 

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top