·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku DOGAĐAJI 26.12.2019

Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku

Na platou ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u Svetosavskom parku u Nišu, počeli su ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“, i trajaće do subote, 28. decembra.

Manifestaciju namenjenu najmlađima otvorio je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

-I ovu godinu završavamo druženjem sa najmlađima, želeći da ih u novu 2020. uvedemo uz igru, omiljene drugove iz crtanih filmova i slatkiše.

Nikada više animatora nije bilo u našem praku, i više dece željne druženja sa Deda Mrazom. U sva tri dana predviđen je različit program, a danas radionice crtanja i pisanja čestitki i želja Deda Mrazu - rekao je Kocić  poželevši najmlađima da im svaki dan naredne godine bude kao svi Medijanini zimski dani-vedar i nasmejan.

Program za mališane u omiljenom mestu okupljanja Nišlija, Svetosavskom parku,  uz krofne, pecivo, jabuke u šećeru i druge slatkiše, ali i muziku, druženje, naredna dva dana odvijaće se po sledećoj satnici:  

-Petak, 27. decembar, od 13 do 15 sati- Program: Plešimo zajedno sa Deda Mrazom, Mikijem, Mini, Vini Puom.

-Subota, 28. decembar, od 14 do 16 sati - Predstava za mališane sa animatorima i Deda Mrazom.

Gradska opština Medijana poziva najmlađe sugrađane i njihove roditelje da i narednih dana uživaju u pretprazničnoj atmosferi.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top