·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
Kraj godine u najvećoj niškoj opštini u znaku najmlađih DOGAĐAJI 09.12.2019

Kraj godine u najvećoj niškoj opštini u znaku najmlađih

I kraj godine koja polako odlazi u najvećoj niškoj opštini u znaku je najmlađih. Tokom minulog  vikenda Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku organizovali su još jednu u nizu akcija „Medijana za bebu više“, kojom se želi da ukaže na značaj proširenja porodice i značaj roditeljstva, a u skladu sa državnom strategijom u oblasti pronatalitetne politike. Mališane je po prvi put ispred  Forum šoping centra dočekivala Pata, da bi u pratnji Mikija odlazili  na druženje sa drugim, dragim likovima iz crtanih filmova. U kreativnim radionicama imali su priliku da izrađuju različite predmete u više boja, i ponesu ih sa sobom kući. Uz slikanje na platnu u 3D formatu, deca, ali i roditelji i bake i deke, uživali su u druženju sa likovima iz popularne serije Ratovi zvezda i igri sa klovnovima.

Ovo je prvi put da se jedna ovakva manifestacija održava u niškom Forum centru, sa namerom da se događaji najveće niške opštine organizuju na celoj njenoj teritoriji. 

U isto vreme građanima su deljeni flajeri sa manifestacijama koje prikazuju rad Gradske opštine Medijana u 2019. godini, među kojima najvažnije mesto zauzimaju upravo događaji posvećeni novim generacijama.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top