JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O BUDžETU GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA ZA 2020. GODINU    -    Uz podršku Gradske opštine Medijana, na nišavskom keju    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić razgovarao sa građanima    -    Gradska opština Medijana pomogla putovanje talentovane učenice na Olimpijadu u robotici    -    Treća javna rasprava za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana o temi: „Vaspitanje i obrazovanje dece i omladine“    -    U društvu brojnih građana i gostiju iz zemlje i inostranstva obeležena slava Gradske opštine Medijana, Sveta Petka    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana penzioneri na jednodnevnom izletu    -    Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -   
U društvu brojnih građana i gostiju iz zemlje i inostranstva obeležena slava Gradske opštine Medijana, Sveta Petka DOGAĐAJI 27.10.2019

U društvu brojnih građana i gostiju iz zemlje i inostranstva obeležena slava Gradske opštine Medijana, Sveta Petka

Dodelom godišnjih priznanja Gradska opština Medijana obeležila je svoju slavu, Sveta Petku. Najviše priznanje, Dukat Medijane pripalo je general – potpukovniku Milosavu Simoviću, komandantu Kopnene vojske Srbije -  očuvanje istorijskih  vrednosti i afirmaciju Vojske Srbije, AD Planinki iz Kuršumlije - za višegodišnju pomoć u realizaciji aktivnosti GO Medijana, kao i volonterima NURDOR-a Tamari Klarić i Bogdanu Stevanoviću, za  humanost i nesebičnost pruženu NURDOR-u, deci Srbije i Niša.

Za pružanje nesebične dugogodišnje pomoći u uređenju naselja Brzi Brod  Blagodarnicom je nagrađeno Udruženje „Prijatelji Brzog Broda“, a  dugogodišnji humanitarni rad Udruženje niških domaćica i domaćina.

Blagodarnicu je dobila i književnica Violeta Jović, za  promociju pesničke reči,  nepresušnu brigu o knjizi i mladima  i privatna preduzetnica Marta Trpeski za očuvanje tradicije Niša i juga Srbije i pomoć u organizaciji manifestacija Gradske opštine Medijana.

Jedina dobitnica Darovnice je Dušica Đorić, vaspitačica u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“, za dugogodišnji pedagoški rad i  neiscrpnu posvećenost vaspitanju dece.

U svom obraćanju gostima, predsednik Gradske opštine Medijana osvrnuo se između ostalog na rezultate postignute u poslednje dve godine.

-Otkako sam na čelu ove opštine, više od 250 manifestacija i događaja ispunilo je kalendar opštine. Posvetili smo ih svim generacijama, ponajviše najmlađima, učenicima, studentima i brizi za uvećanje porodice. Danas u toplini Svetosavskog doma zahvaljujemo hrabrima i velikodušnima, koji su na neki način državi, gradu, opštini, samo trunku više od drugih darivali svoje vreme, talenat i srce – rekao je Kocić.

Kao i svake godine slava najveće niške opštine obeležena je u društvu brojnih građana i gostiju iz zemlje i inostranstva. Slavski kolač presekao je otac Branko, starešina Saborne crkve u Nišu, sa sveštenstvom niške Eparhije.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top