·  РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА - РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА 12. МЕДИЈАНА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА И СТВАРАЛАШТВА ЗА ДЕЦУ“ НИШ  ·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“
Акција чишћења приобаља и корита Суводолског потока у оквиру националне кампање „Очистимо реке Србије“ ДОГАЂАЈИ 18.10.2019

Акција чишћења приобаља и корита Суводолског потока у оквиру националне кампање „Очистимо реке Србије“

Одржана је акција чишћења приобаља и корита Суводолског потока у оквиру националне кампање „Очистимо реке Србије“, у организацији Градске општине Медијана, Удружења грађана „Пријатељи Брзог Брода“, Секретаријата за заштиту животне средине Града Ниша, ЈКП „Медиана“, ЈКП „Наисус“ и Компаније Vip mobile.

Из корита потока који се протеже кроз цело насеље извучене су гомиле смећа. Посечени су коров и дрвеће уз саму обалу. Са акције је упућен позив грађанима Брзог Брода чије су куће тик уз реку, да очисте стазе од корова и не бацају отпад у корито.

Уређење је организовано у оквиру кампање Компаније Блиц „Очистимо реке Србије“, на потезу Суводолског потока кроз насеље Брзи Брод. Ово је још једна у низу акција комуналног уређења подручја Градске општине Медијана, друга у сарадњи са Компанијом „Блиц“, а у циљу подизања свести грађана о значају комуналног реда и здравој животној средини.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top