·  РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА - РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА 12. МЕДИЈАНА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА И СТВАРАЛАШТВА ЗА ДЕЦУ“ НИШ  ·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“
Караван инспекцијских служби Нишавског управног округа посетио Градску општину Медијана ДОГАЂАЈИ 18.10.2019

Караван инспекцијских служби Нишавског управног округа посетио Градску општину Медијана

Караван инспекцијских служби Нишавског управног округа посетио је Градску општину Медијана са циљем приближавања републичких инспекцијских служби локалној самоуправи, ради боље сарадње и бржег решавања проблема грађана. 

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић поздравио је акцију, јер републички инспектори на челу са начелником округа први пут долазе у посету овој општини, а што говори о жељи да се разговара отворено и заједнички траже решења.

Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски нагласила је да Град Ниш и градске општине са округом чине један тим и да раде за добробит грађана, и да су жива реч и непосредан разговор веома важни за решавање недоумица на терену и добијање информација које се тичу спровођења закона.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top