JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O BUDžETU GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA ZA 2020. GODINU    -    Uz podršku Gradske opštine Medijana, na nišavskom keju    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić razgovarao sa građanima    -    Gradska opština Medijana pomogla putovanje talentovane učenice na Olimpijadu u robotici    -    Treća javna rasprava za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana o temi: „Vaspitanje i obrazovanje dece i omladine“    -    U društvu brojnih građana i gostiju iz zemlje i inostranstva obeležena slava Gradske opštine Medijana, Sveta Petka    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana penzioneri na jednodnevnom izletu    -    Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -   
Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju DOGAĐAJI 15.10.2019

Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju

Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana „Prijatelji Brzog Broda“  otvoren je novi teren za basket u ovom niškom naselju, urađen po najsavremenijim FIBA-a standardima.

Sa 16:10 pobedu su odneli „Prijatelji Brzog Broda“. Prvo bacanje na koš izveo je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, koji je i igrao za ekipu opštine.

-Građani uvek treba i da pobeđuju, pa je i ovog puta bolja bila ekipa iz Brzog Broda. Da nije bilo njih kao saradnika teško da bi čitav ovaj posao doveli do kraja. Ovo je najveća investicija Gradske opštine Medijana u komunalnu infrastrukturu i opremanje sportskih terena u poslednje tri godine. Naselje Brzi Brod primer je saradnje lokalne samouprave i građana, i zato rezultati nisu izostali. Sredstva su uložena u uređenje terena za mali fudbal sa veštačkom travom, komunalno opremanje prostora sa sedam venjaka, solarnim drvetom i pametnom klupom, stazama i podzemnim kontejnerom, naglasio je Kocić i napomenuo da prostor sadrži i dečiji mobilijar i teretanu na otvorenom i da je kompletna površina parka kraj Nišave pokrivena podzemnim sistemom za navodnjavanje.

Kocić je kazao da će opremanje ovog dela Gradske opštine Medijana biti nastavljeno u narednom periodu, ali da nijedan deo najveće niške opštine neće biti zanemaren.

U parku kraj Nišave u naselju Brzi Brod postavljena je rasveta na svim terenima, kao i šetališnoj zoni, i ceo je oplemenjen različitim vrstama zelenila. Posebnu atraktivnost tribinama i igralištu daje njihov izgled u bojama srpske zastave. Predstavnici Udruženja „Prijatelji Brzog Broda“ kažu da su od prostora zatrpanog smećem i zaraslog u korov napravili pravi raj - mesto za sport i druženje, pre svega najmlađih stanovnika ovog naselja.

Zahvaljuju opštini koja je imala sluha za zahteve i potrebe njihovih komšija i kažu da će i ubuduće sarađivati kako bi ovo mesto dobilo novi vrtić i preko potrebnu ambulantu.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top