Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -    JAVNI POZIV    -    Povodom odlaska učenice ETŠ „Mija Stanimirović“, Jelene Zdravković, na Olimpijadu robotike u Dubaiu, u Gradskoj opštini Medijana priređen prijem    -    Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana proglasila najlepši automobil i najbolji štand    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić na otvaranju jubilarnog Auto-moto festa, najposećenije sajamske manifestacije u Nišu    -    Sastanak opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktora javno komunalnih preduzeća    -    Gradska opština Medijana predstavila bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini    -    U utorak, 1. oktobra,na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“, zatvara se Šesti Medijana sport fest 2019.    -   
Prvaci iz preostalih pet osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana dobili uniforme DOGAĐAJI 24.09.2019

Prvaci iz preostalih pet osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana dobili uniforme

I prvaci iz preostalih pet osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana dobili su uniforme. Obučeni u plave majice i narandžaste prsluke okupili su se u Osnovnoj školi Učitelj Tasa, u pratnji svojih učitelja i učiteljica, ali i direktora škola. Došli su iz osnovnih škola Ratko Vukićević, Radoje Domanović, Dositej Obradović i niške „Voždove“.

Gradska opština Medijana i ove godine je opremila učenike prvog razreda iz deset osnovnih škola koje rade na njenom području.  Istovetne „uniforme“ u plavoj boji, majice sa dugim i kratkim rukavima, edukativnu igru i narandžasti prsluk za put od škole do kuće već su dobili đaci - prvaci iz škole Sveti Sava, Ćele-Kula, Car Konstantin, Dr Zoran Đinđić i Dušan Radović.

Po rečima predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića nastavljena je prošlogodišnja praksa obezbeđivanja uniformi za najmlađe školarce sa područja najveće niške opštine.

-Ovo je način i da se prevaziđu eventualne materijalne razlike među decom, jer su svi istovetno obučeni. Povratne informacije od direktora i roditelja kažu da smo napravili dobar izbor. Nastavićemo sa ovom praksom ubuduće, ali i dogovarati  sa školama o mogućim novim zahtevima, rekao je Kocić, uz napomenu da je jedan od zahteva bio i da učiteljice i učitelji  dobiju istovetne majice kao njihovi učenici i da se sagleda mogućnost da đaci dobiju po dva paketa uniformi kao bi mogli da ih menjaju.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top