Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -    JAVNI POZIV    -    Povodom odlaska učenice ETŠ „Mija Stanimirović“, Jelene Zdravković, na Olimpijadu robotike u Dubaiu, u Gradskoj opštini Medijana priređen prijem    -    Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana proglasila najlepši automobil i najbolji štand    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić na otvaranju jubilarnog Auto-moto festa, najposećenije sajamske manifestacije u Nišu    -    Sastanak opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktora javno komunalnih preduzeća    -    Gradska opština Medijana predstavila bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini    -    U utorak, 1. oktobra,na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“, zatvara se Šesti Medijana sport fest 2019.    -   
Nastupom Sare Jo završeno ovogodišnje i jedno od najposećenijih kulturnih leta u Medijani DOGAĐAJI 02.08.2019

Nastupom Sare Jo završeno ovogodišnje i jedno od najposećenijih kulturnih leta u Medijani

Nezabeležena atmosfera na jednoj kulturnoj manifestaciji u Svetosavskom parku. Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, svojom igrom i komunikacijom sa publikom „kupila“ je srca najmlađih Nišlija, tinejdžera, ali i njihovih roditelja. Čitav park u kojem je prema nekim procenama bilo oko 10 hiljada posetilaca pevalo je u glas hitove poznate pop pevačice koja je u žižu interesovanja dospela posle uspeha na takmičenju Prvi glas Srbije. Sara je u jednoiposatnom nastupu zabavljala publiku u duhu koji naše najmlađe nijednog trenutka nije ostavio ravnodušnim. Već od kasnih popodnevnih sati publika se tiskala oko bine u parku, čekala nastup i fotografisanje sa popularnom Beograđankom. Ona je i tokom svog nastupa više puta naglasila da je dugo čekala da se predstavi niškoj publici.

Nastupom Sare Jo završeno je i ovogodišnje Kulturno leto u Medijani 2019, koje je u tri večeri okupilo preko 15 hiljada Nišlija i gostiju najveće niške opštine. Tako je ovo Medijanino leto bilo jedno od najposećenijih, u poslednjih 14 godina.

Da podsetimo, prve večeri nastupio je bend „Osvajači“, Đorđe David i Ivana Peters bili su izvođači drugog dana tradicionalne manifestacije u organizaciji Gradske opštine Medijana. Prvi čovek ove opštine Nebojša Kocić kaže da se prilikom izbora muzičara vodilo računa da se zadovolje ukusi svih generacija, ali je zadovoljstvo posebno jer je treće večeri najbrojnija bila najmlađi kojima je u svom radu Gradska opština i najposvećenija.

Veče folklora koje je trebalo da se održi 29. jula odloženo je, a novi datum biće blagovremeno saopšten.

 

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top