Gradska opština Medijana u saradnji sa Udruženjem cirkuskih artista „Trapez“ iz Beograda    -    Obeležavanje Svetske nedelje dojenja u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku    -    MEDIJANA - ZA BEBU VIŠE PODRŠKA DOJENjU    -    Gradska opština Medijana priključila se kampanji „Blica“ – „Očistimo reke i jezera“    -    Nastupom Sare Jo završeno ovogodišnje i jedno od najposećenijih kulturnih leta u Medijani    -    Nastupom Đorđa Davida i Ivane Peters nastavljeno Medijanino kulturno leto u Svetosavskom parku    -    Nastupom „Osvajača“ počelo 14. Kulturno leto u Medijani    -    U Svetosavskom parku počinje Kulturno leto u Medijani 2019.    -    Odlaže se Veče folklora u Svetosavskom parku    -    MEDIJANINO KULTURNO LETO    -   
Nastupom Đorđa Davida i Ivane Peters nastavljeno Medijanino kulturno leto u Svetosavskom parku DOGAĐAJI 01.08.2019

Nastupom Đorđa Davida i Ivane Peters nastavljeno Medijanino kulturno leto u Svetosavskom parku

Nastavljeno je Medijanino kulturno leto u Svetosavskom parku, u sjajnoj atmosferi poslednjeg julskog dana ove godine.Đorđe  David i Ivana Peters pevali su pred više hiljada Nišlija pesme koje su sastavni deo njihove karijere,  očekivano i repertoar drugih izvođača. Koncert je počeo oko 21 sat i 30 minuta a trajao do ponoći. Uz „Lipe cvatu“, ovacije i opšte oduševljenje posetilaca nastup je završen  izlaskom benda i izvođača na bis. I gostovanje Đorđa Davida i Ivane Negativ kao i popularnog Čipija  u Nišu obeležilo je veliko interesovanje građana za fotografisanje sa poznatim muzičarima. I pored ogromnog broja posetilaca i ovaj nastup je protekao u najboljem redu. Tradicionalna 14. po redu manifestacija koju građani Niša i Medijane posećuju iz godine u godine počela je nastupom benda „Osvajači“ u utorak, 30. jula.

Medijanino kulturno leto ili Medijana fest, kako inače Nišlije zovu ovaj festival završava se večeras nastupom Sare Jovanović, Sare Jo, koju posebno vole tinejdžeri i najmlađi. Program  počinje u 21 sat i 30 minuta.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top