Predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana i Udruženje građana „Trio Art“, oplemenili dvorište Osnovne škole „Sveti Sava“ u Nišu    -    U sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u utorak, 16. jula, u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana    -    Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane    -    Gradska opština Medijana realizuje projekat u okviru drugog poziva za podnošenje predloga projekata INTERREG - IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija, pod nazivom „Plešimo i svirajmo zajedno“    -    Gradska opština Medijana i komunalci uklonili dotrajali skejt park na lokaciji Vizantijski bulevar    -    Ponovo u funkciji sve česme na području Gradske opštine Medijana    -    Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -   
Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane DOGAĐAJI 12.07.2019

Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je danas Udruženje penzionera Grada Niša.

-Cilj posete je da razgovaramo sa našim penzionerima, dakle ne samo onima koji su sa područja naše opštine, da saznamo šta nedostaje našim starijim sugrađanima, kako bi mogli da im pomognemo, šta da organizujemo za njih – rekao je prilikom posete predsednik Nebojša Kocić, uz napomenu da Udruženje penzionera Grada Niša ima 9800 članova, a ako računa da oni imaju svoje porodice i da na neki način i njima pomažu preko udruženja to ispadne četiri puta više. Penzioneri naglašavaju da su im najpre potrebne prostorije radi održavanja sastanaka, pa će im Gradska opština Medijana sa zadovoljstvom izaći u susret i pomoći pri rešavanju ovog problema, kao i otvoriti svoja vrata kada god je to potrebno.

Kocić je rekao da opština Medijana planira organizaciju izleta za stotinu penzionera u Prolom Banji ili nekoj drugom turističkom mestu, ali će dogovor biti konkretizovan u narednom periodu. Niška organizacija penzionera osnovana još 10. oktobra 1946. godine,ove godine puni 73 godine, pa se može reći da je ovo naše niško udruženje penzioner u najboljim godinama, dodao je on.

-Naše bake i deke brinu o unucima, i zato najveća niška opština mora da brine o njima, jer je kao i oni posvećena u svojoj politici najmlađima. Svako od njih je na neki način pomogao da naš Niš bude bogatiji, lepši, jer su svi oni negde radili i prihodovali,  naglasio je prvi čovek Medijane.

Udruženje penzionera Grada Niša ima pet opštinskih organizacija, na teritoriji svih gradskih opština, sa svim organima koje zakon predviđa.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top