Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -    JAVNI POZIV    -    Povodom odlaska učenice ETŠ „Mija Stanimirović“, Jelene Zdravković, na Olimpijadu robotike u Dubaiu, u Gradskoj opštini Medijana priređen prijem    -    Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana proglasila najlepši automobil i najbolji štand    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić na otvaranju jubilarnog Auto-moto festa, najposećenije sajamske manifestacije u Nišu    -    Sastanak opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktora javno komunalnih preduzeća    -    Gradska opština Medijana predstavila bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini    -    U utorak, 1. oktobra,na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“, zatvara se Šesti Medijana sport fest 2019.    -   
Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane DOGAĐAJI 12.07.2019

Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je danas Udruženje penzionera Grada Niša.

-Cilj posete je da razgovaramo sa našim penzionerima, dakle ne samo onima koji su sa područja naše opštine, da saznamo šta nedostaje našim starijim sugrađanima, kako bi mogli da im pomognemo, šta da organizujemo za njih – rekao je prilikom posete predsednik Nebojša Kocić, uz napomenu da Udruženje penzionera Grada Niša ima 9800 članova, a ako računa da oni imaju svoje porodice i da na neki način i njima pomažu preko udruženja to ispadne četiri puta više. Penzioneri naglašavaju da su im najpre potrebne prostorije radi održavanja sastanaka, pa će im Gradska opština Medijana sa zadovoljstvom izaći u susret i pomoći pri rešavanju ovog problema, kao i otvoriti svoja vrata kada god je to potrebno.

Kocić je rekao da opština Medijana planira organizaciju izleta za stotinu penzionera u Prolom Banji ili nekoj drugom turističkom mestu, ali će dogovor biti konkretizovan u narednom periodu. Niška organizacija penzionera osnovana još 10. oktobra 1946. godine,ove godine puni 73 godine, pa se može reći da je ovo naše niško udruženje penzioner u najboljim godinama, dodao je on.

-Naše bake i deke brinu o unucima, i zato najveća niška opština mora da brine o njima, jer je kao i oni posvećena u svojoj politici najmlađima. Svako od njih je na neki način pomogao da naš Niš bude bogatiji, lepši, jer su svi oni negde radili i prihodovali,  naglasio je prvi čovek Medijane.

Udruženje penzionera Grada Niša ima pet opštinskih organizacija, na teritoriji svih gradskih opština, sa svim organima koje zakon predviđa.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top