Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -    JAVNI POZIV    -    Povodom odlaska učenice ETŠ „Mija Stanimirović“, Jelene Zdravković, na Olimpijadu robotike u Dubaiu, u Gradskoj opštini Medijana priređen prijem    -    Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana proglasila najlepši automobil i najbolji štand    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić na otvaranju jubilarnog Auto-moto festa, najposećenije sajamske manifestacije u Nišu    -    Sastanak opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktora javno komunalnih preduzeća    -    Gradska opština Medijana predstavila bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini    -    U utorak, 1. oktobra,na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“, zatvara se Šesti Medijana sport fest 2019.    -   
Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika DOGAĐAJI 22.06.2019

Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika

Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen je prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika, koji je sažetak rada Gradske opštine Medijana u 2018. godini, pod naslovom „U službi građana Medijane“.

-Ovo je način da našim sugrađanima i komšijama pokažemo kako se troše sredstva iz opštinskog budžeta, i damo im mogućnost da pohvale, ali pre svega da  prigovore ako nisu zadovoljni. U ovom prvom broju glasnika predstavljen je samo deo akcija i manifestacija koje Gradska opština radi, a to je blizu 60. Bilo ih je toliko mnogo da jednostavno nisu sve mogle da stanu u ovo izdanje. Mnogi od naših sugrađana, gostiju, ministara, sportista, učesnika naših manifestacija pronaći će sebe u ovom jedinstvenom časopisu, - naglasio je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

Kocić je kazao da su prve strane izdanja posvećene pronatalitetnoj politici i akcijama „Medijana za bebu više“, jer je Medijana prepoznatljiva po izdvajanjima i posvećenosti najmlađima i novim generacijama.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i članovi Veća razgovarali su  ovom prilikom i sa građanima koji su se zatekli u neposrednoj blizini pijace „Boško Buha“, kako bi čuli njihova mišljenja i zapažanja u radu najveće niške opštine, a radi utvrđivanja daljih smernica u radu. Nišlije kažu da je ovakav način komunikacije sa građanima odličan način da se razmene i čuju drugačija mišljenja. Traže da se njihova opština aktivnije uključi u komunalnu problematiku, kako bi nam grad bio što čistiji i uredniji, kao i u rešavanje socijalnih problema.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top