Predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana i Udruženje građana „Trio Art“, oplemenili dvorište Osnovne škole „Sveti Sava“ u Nišu    -    U sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u utorak, 16. jula, u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana    -    Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane    -    Gradska opština Medijana realizuje projekat u okviru drugog poziva za podnošenje predloga projekata INTERREG - IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija, pod nazivom „Plešimo i svirajmo zajedno“    -    Gradska opština Medijana i komunalci uklonili dotrajali skejt park na lokaciji Vizantijski bulevar    -    Ponovo u funkciji sve česme na području Gradske opštine Medijana    -    Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -   
Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika DOGAĐAJI 22.06.2019

Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika

Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen je prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika, koji je sažetak rada Gradske opštine Medijana u 2018. godini, pod naslovom „U službi građana Medijane“.

-Ovo je način da našim sugrađanima i komšijama pokažemo kako se troše sredstva iz opštinskog budžeta, i damo im mogućnost da pohvale, ali pre svega da  prigovore ako nisu zadovoljni. U ovom prvom broju glasnika predstavljen je samo deo akcija i manifestacija koje Gradska opština radi, a to je blizu 60. Bilo ih je toliko mnogo da jednostavno nisu sve mogle da stanu u ovo izdanje. Mnogi od naših sugrađana, gostiju, ministara, sportista, učesnika naših manifestacija pronaći će sebe u ovom jedinstvenom časopisu, - naglasio je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

Kocić je kazao da su prve strane izdanja posvećene pronatalitetnoj politici i akcijama „Medijana za bebu više“, jer je Medijana prepoznatljiva po izdvajanjima i posvećenosti najmlađima i novim generacijama.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i članovi Veća razgovarali su  ovom prilikom i sa građanima koji su se zatekli u neposrednoj blizini pijace „Boško Buha“, kako bi čuli njihova mišljenja i zapažanja u radu najveće niške opštine, a radi utvrđivanja daljih smernica u radu. Nišlije kažu da je ovakav način komunikacije sa građanima odličan način da se razmene i čuju drugačija mišljenja. Traže da se njihova opština aktivnije uključi u komunalnu problematiku, kako bi nam grad bio što čistiji i uredniji, kao i u rešavanje socijalnih problema.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top