Akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“    -    Karavan inspekcijskih službi Nišavskog upravnog okruga posetio Gradsku opštinu Medijana    -    Utakmicom u basketu između ekipa Gradske opštine Medijana i Udruženja građana Brzog Broda otvoren novi teren u ovom naselju    -    JAVNI POZIV    -    Povodom odlaska učenice ETŠ „Mija Stanimirović“, Jelene Zdravković, na Olimpijadu robotike u Dubaiu, u Gradskoj opštini Medijana priređen prijem    -    Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana proglasila najlepši automobil i najbolji štand    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić na otvaranju jubilarnog Auto-moto festa, najposećenije sajamske manifestacije u Nišu    -    Sastanak opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktora javno komunalnih preduzeća    -    Gradska opština Medijana predstavila bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini    -    U utorak, 1. oktobra,na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“, zatvara se Šesti Medijana sport fest 2019.    -   
U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu DOGAĐAJI 22.06.2019

U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu

U Gradskoj opštini Medijana organizovan je prijem učenika generacije osnovnih škola sa područja ove opštine u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu. Prošle su godine pozvani bili najbolji srednjoškolci, a što je naišlo na odličan prijem učenika, roditelja, prosvetnih radnika. Praksa je nastavljena, a pažnja sada posvećena najboljim osnovcima.

-Prihvatili smo ruku saradnje Zlatare „Stanimirović“, koja na ovaj način pokazuje društvenu odgovornost na delu, jer lokalna samouprava treba da sarađuje sa preduzetnicima koji posluju na njenom području i time pokaže svoju odgovornost. Motiv je veći, jer dajemo na značaju našoj deci, vrednim mladim ljudima. Pokazujemo da neko misli na njih, šaljemo im poziv da ostanu u našem gradu, u našoj Srbiji, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Učenicima koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2018/2019. godini uručen je „blister“, proizvod Zlatare „Stanimirović“, a koji će kada budu želeli moći besplatno da ugrade u željeni nakit.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top