Predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana i Udruženje građana „Trio Art“, oplemenili dvorište Osnovne škole „Sveti Sava“ u Nišu    -    U sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u utorak, 16. jula, u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana    -    Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane    -    Gradska opština Medijana realizuje projekat u okviru drugog poziva za podnošenje predloga projekata INTERREG - IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija, pod nazivom „Plešimo i svirajmo zajedno“    -    Gradska opština Medijana i komunalci uklonili dotrajali skejt park na lokaciji Vizantijski bulevar    -    Ponovo u funkciji sve česme na području Gradske opštine Medijana    -    Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -   
U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu DOGAĐAJI 22.06.2019

U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu

U Gradskoj opštini Medijana organizovan je prijem učenika generacije osnovnih škola sa područja ove opštine u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu. Prošle su godine pozvani bili najbolji srednjoškolci, a što je naišlo na odličan prijem učenika, roditelja, prosvetnih radnika. Praksa je nastavljena, a pažnja sada posvećena najboljim osnovcima.

-Prihvatili smo ruku saradnje Zlatare „Stanimirović“, koja na ovaj način pokazuje društvenu odgovornost na delu, jer lokalna samouprava treba da sarađuje sa preduzetnicima koji posluju na njenom području i time pokaže svoju odgovornost. Motiv je veći, jer dajemo na značaju našoj deci, vrednim mladim ljudima. Pokazujemo da neko misli na njih, šaljemo im poziv da ostanu u našem gradu, u našoj Srbiji, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Učenicima koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2018/2019. godini uručen je „blister“, proizvod Zlatare „Stanimirović“, a koji će kada budu želeli moći besplatno da ugrade u željeni nakit.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top