Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -    U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu    -    U Svetosavskom parku održana još jedna Akcija „Medijana za bebu više“    -    U Svetosavskom parku – Akcija „Medijana za bebu više“, program za najmlađe    -    JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA    -    Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Pomera se datum Treće javne rasprave za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana za period 2020.- 2029. godina    -    Bazar zdravlja u organizaciji Gradske opštine Medijana i niškog Doma zdravlja    -   
Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu DOGAĐAJI 05.06.2019

Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu

Gradska opština Medijana organizovala  je je još jednu akciju podele namirnica  socijalno ugroženim porodicama sa područja opštine, a u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu.

Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine, dok su dve sušilice uručene dečijim klinikama Kliničkog centra u Nišu.

-Obećali smo našim sugrađanima da ćemo povremeno organizovati ovakve akcije, i to obećanje ispunjavamo. Možda ne možemo da obuhvatimo sve one kojima je pomoć neophodna, ali se trudimo da svaki put na našem spisku budu oni kojima je pomoć najpotrebnija, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i naglasio: -Danas uručujemo i dve praktične sušilice za peškire i grejanje prostorije, procenili smo da su one najneophodnije klinikama za decu i pozvali nadležne iz niškog Kliničkog centra da ih preuzmu, naglasio je Kocić.

Drugom po redu podelom osnovnih životnih namirnica u roku od godinu dana Opština Medijana nastavlja saradnju sa Unijom pekara iz Niša i privrednicima, uz poziv da se i druge  društveno odgovorne kompanije priključe narednim akcijama i pokažu društvenu odgovornost na delu.

Građani su danas dobili pet kg brašna, šećer, kafu, zejtin, pola kilograma suhomesnatih proizvoda, Nipek je obezbedio dva hleba, Milk Haus – litar i po jogurta i pola kilograma sira, Jumis paket proizvoda i Benlian paletu svojih proizvoda, Prehrambeno-hemijska škola obezbedila je pecivo koje su učenici pravili specijalno za ovu priliku. Etik DOO Niš donirao je dve sušilice za potrebe sušenja veša i grejanja prostorije.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top