Gradska opština Medijana i ove godine oprema prvake iz deset osnovnih škola    -    Održana 20. sednica Skupštine Gradske opštine Medijana    -    Edukativno predavanje "Prevencija telesnih deformiteta kod dece ranog školskog uzrasta- da li je đačka torba preteška?    -    Povodom Dana mladih grada Niša Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana i Savet za mlade Grada organizovali tribinu sa temom „Omladinsko preduzetništvo“    -    Edukativno predavanje namenjeno nastavnom kadru i roditeljima, uz podršku Gradske opštine Medijana    -    Akcija Gradske opštine Medijana i Laboratorije Mikromedika u Nišu    -    Kreativne radionice za najmlađe u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Obeležavanje 1. septembra, Dana mladih grada Niša u organizaciji Saveta za mlade Skupštine Grada Niša i Kancelarije za mlade GO Medijana    -    Uz podršku Gradske opštine Medijana održana „12. Mini Olimpijada sporta, zdravlja i kulture Trećeg doba, Niš-2019“    -    U subotu, 24. avgusta, u Svetosavskom parku i dvorištu OŠ „Sveti Sava“ „12. Mini Olimpijada sporta, zdravlja i kulture Trećeg doba, Niš-2019“    -   
Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu DOGAĐAJI 05.06.2019

Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu

Gradska opština Medijana organizovala  je je još jednu akciju podele namirnica  socijalno ugroženim porodicama sa područja opštine, a u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu.

Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine, dok su dve sušilice uručene dečijim klinikama Kliničkog centra u Nišu.

-Obećali smo našim sugrađanima da ćemo povremeno organizovati ovakve akcije, i to obećanje ispunjavamo. Možda ne možemo da obuhvatimo sve one kojima je pomoć neophodna, ali se trudimo da svaki put na našem spisku budu oni kojima je pomoć najpotrebnija, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i naglasio: -Danas uručujemo i dve praktične sušilice za peškire i grejanje prostorije, procenili smo da su one najneophodnije klinikama za decu i pozvali nadležne iz niškog Kliničkog centra da ih preuzmu, naglasio je Kocić.

Drugom po redu podelom osnovnih životnih namirnica u roku od godinu dana Opština Medijana nastavlja saradnju sa Unijom pekara iz Niša i privrednicima, uz poziv da se i druge  društveno odgovorne kompanije priključe narednim akcijama i pokažu društvenu odgovornost na delu.

Građani su danas dobili pet kg brašna, šećer, kafu, zejtin, pola kilograma suhomesnatih proizvoda, Nipek je obezbedio dva hleba, Milk Haus – litar i po jogurta i pola kilograma sira, Jumis paket proizvoda i Benlian paletu svojih proizvoda, Prehrambeno-hemijska škola obezbedila je pecivo koje su učenici pravili specijalno za ovu priliku. Etik DOO Niš donirao je dve sušilice za potrebe sušenja veša i grejanja prostorije.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top