·  РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ И ЛИКОВНОГ КОНКУРСА - РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА 12. МЕДИЈАНА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТВАРАЛАШТВА И СТВАРАЛАШТВА ЗА ДЕЦУ“ НИШ  ·  Највредније што Медијана има! - Свечано уручене студентске стипендије и ученичке награде Комисије Света Петка Градске општине Медијана, за школску 2019./2020. годину  ·  Андрија Петковић први до крста! - У пливању за Богојављенски крст, 14. пут у организацији Градске општине Медијана, победио најмлађи учесник  ·  Пливање за Богојављенски крст - У недељу, 19. јануара са почетком у 12 сати, на отвореном базену Спортског центра Чаир у Нишу  ·  Момак из комшилука напунио парк - Градска општина Медијана традиционално организовала дочек српске Нове године у Светосавском парку, уз више хиљада грађана из Ниша и југа Србије  ·  После кутка дочек са Аленом Адемовићем - У организацији Градске општине Медијана почео је „Медијанин божићни кутак“, спрема се дочек православне Нове године  ·  Петогодишњи Алекса пронашао златник - Даривање чеснице и паљење бадњака у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Нишке Епархије  ·  НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА  ·  У духу неговања традиције, Градска општина Медијана и у 2020.години организује пливање за Богојављенски Часни крст. - ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ  ·  Са Бака Мразицом у Нову, 2020.годину! - Представом за најмлађе завршени овогодишњи „Зимски дани у Медијани-за бебу више“
Градска општина Медијана угостила карневал малишана и васпитача из Предшколске установе „Пчелица“ у Нишу ДОГАЂАЈИ 22.05.2019

Градска општина Медијана угостила карневал малишана и васпитача из Предшколске установе „Пчелица“ у Нишу

Градска општина Медијана угостила је карневал малишана и васпитача из Предшколске установе „Пчелица“ у Нишу, из Вртића „Цврчак“.  Домаћин нишким предшколцима био је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

-Градска општина Медијана је препознатљива по пронаталитетној политици, јер сматрамо да је време посвећено најмлађима највредније. Мислим да општина никада није имала лепше, вредније и млађе госте и сви треба да се поносимо њима. Ово је уједно и наставак сарадње са Предшолском установом „Пчелица“ која иначе послује на нашем подручју – рекао је Коцић, уз напомену да је овим пријемом настављена традиција да општину повремено посећују не само ученици и студенти, већ и предшколци.

Малишани су са првим човеком највеће нишке општине причали о томе колико година имају, како проводе време у обданишту, а на крају су и рецитовали и певали. У петак, 24. маја гости највеће нишке општине биће и деца из вртића „Плави чуперак“.

Корисни линкови

​​​​​​​

​​​​​​​

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top