·  Andrija Petković prvi do krsta! - U trci za Časni krst, u organizaciji Gradske opštine Medijana pobedio najmlađi učesnik  ·  Plivanje za Bogojavljenski krst - U nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati, na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair u Nišu  ·  Momak iz komšiluka napunio park - Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala doček srpske Nove godine u Svetosavskom parku, uz više hiljada građana iz Niša i juga Srbije  ·  Posle kutka doček sa Alenom Ademovićem - U organizaciji Gradske opštine Medijana počeo je „Medijanin božićni kutak“, sprema se doček pravoslavne Nove godine  ·  Petogodišnji Aleksa pronašao zlatnik - Darivanje česnice i paljenje badnjaka u Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Niške Eparhijeik  ·  NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - NOVOGODIŠNJA ČESTITKA  ·  U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2020.godini organizuje plivanje za Bogojavljenski Časni krst. - POZIV ZA PRIJAVLjIVANjE PLIVAČA ZA BOGOJAVLjENSKO PLIVANjE  ·  Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu! - Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“  ·  Hodajuća jelka dočekala mališane - Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku  ·  Zasijao park-kućica čeka Deda Mraza - U toku novogodišnje ukrašavanje Svetosavskog parka i postavljanje kućice za Deda Mraza
Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 03.04.2019

Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana

U sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana, postavljena su 23 podzemna kontejnera od početka godine, u vrednosti blizu 10 miliona dinara, na devet lokacija. Najviše ih je u Ulici Branka Krsmanovića – šest.

-Izlazimo u susret stambenim zajednicama koje su u prethodnom periodu podnosile zahteve za ugradnju podzemnih kontejnera. Cilj je da celu teritoriju opštine „pokrijemo“ ovim sudovima. Plan je da nastavimo i ove godine sa tim poslom, jer i dalje postoji potreba za unapređenjem načina odlaganja komunalnog otpada i podizanjem nivoa komunalne higijene – kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Ove godine ugrađeni su kontejneri sa pedalom, a što olakšava rukovanje građanima prilikom odlaganja smeća.  Osim Ulice Branka Krsmanovića, nove sudove dobili su građani u ulicama Koste Stamenkovića, Uroša Predića, Rentgenovoj, Prijezdinoj, Karadžićevoj, Nikole Pašića, Jug Bogdanovoj i u Brzom brodu. U narednom periodu biće obuhvaćen deo opštine Medijana od Trošarine ka centru Niša.

Na području najveće niške opštine ukupno je do sada ugrađeno 117 podzemnih kontejnera.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top