Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -    U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu    -    U Svetosavskom parku održana još jedna Akcija „Medijana za bebu više“    -    U Svetosavskom parku – Akcija „Medijana za bebu više“, program za najmlađe    -    JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA    -    Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Pomera se datum Treće javne rasprave za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana za period 2020.- 2029. godina    -    Bazar zdravlja u organizaciji Gradske opštine Medijana i niškog Doma zdravlja    -   
Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 03.04.2019

Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana

U sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana, postavljena su 23 podzemna kontejnera od početka godine, u vrednosti blizu 10 miliona dinara, na devet lokacija. Najviše ih je u Ulici Branka Krsmanovića – šest.

-Izlazimo u susret stambenim zajednicama koje su u prethodnom periodu podnosile zahteve za ugradnju podzemnih kontejnera. Cilj je da celu teritoriju opštine „pokrijemo“ ovim sudovima. Plan je da nastavimo i ove godine sa tim poslom, jer i dalje postoji potreba za unapređenjem načina odlaganja komunalnog otpada i podizanjem nivoa komunalne higijene – kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Ove godine ugrađeni su kontejneri sa pedalom, a što olakšava rukovanje građanima prilikom odlaganja smeća.  Osim Ulice Branka Krsmanovića, nove sudove dobili su građani u ulicama Koste Stamenkovića, Uroša Predića, Rentgenovoj, Prijezdinoj, Karadžićevoj, Nikole Pašića, Jug Bogdanovoj i u Brzom brodu. U narednom periodu biće obuhvaćen deo opštine Medijana od Trošarine ka centru Niša.

Na području najveće niške opštine ukupno je do sada ugrađeno 117 podzemnih kontejnera.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top