Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 03.04.2019

Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana

U sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana, postavljena su 23 podzemna kontejnera od početka godine, u vrednosti blizu 10 miliona dinara, na devet lokacija. Najviše ih je u Ulici Branka Krsmanovića – šest.

-Izlazimo u susret stambenim zajednicama koje su u prethodnom periodu podnosile zahteve za ugradnju podzemnih kontejnera. Cilj je da celu teritoriju opštine „pokrijemo“ ovim sudovima. Plan je da nastavimo i ove godine sa tim poslom, jer i dalje postoji potreba za unapređenjem načina odlaganja komunalnog otpada i podizanjem nivoa komunalne higijene – kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Ove godine ugrađeni su kontejneri sa pedalom, a što olakšava rukovanje građanima prilikom odlaganja smeća.  Osim Ulice Branka Krsmanovića, nove sudove dobili su građani u ulicama Koste Stamenkovića, Uroša Predića, Rentgenovoj, Prijezdinoj, Karadžićevoj, Nikole Pašića, Jug Bogdanovoj i u Brzom brodu. U narednom periodu biće obuhvaćen deo opštine Medijana od Trošarine ka centru Niša.

Na području najveće niške opštine ukupno je do sada ugrađeno 117 podzemnih kontejnera.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top