Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    11. MEDIJANA FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA I STVARALAŠTVA ZA DECU    -    Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba    -    Aktivnosti osnovnih škola na teritoriji Gradske opštine Medijana u oblasti zaštite životne sredine    -    Veliko interesovanje organizacija civilnog društva na poziv Gradske opštine Medijana    -    Sednica Skupštine Gradske opštine Medijana – izjava predsednika opštine Nebojše Kocića povodom napuštanja sednice odbornika opozicije    -    Karte za Narodno pozorište akademcima Gradske opštine Medijana    -   
Prijem povodom Dana žena u Gradskoj opštini Medijana za pripadnice lepšeg pola koje se bave neobičnim zanimanjima i hobijima DOGAĐAJI 08.03.2019

Prijem povodom Dana žena u Gradskoj opštini Medijana za pripadnice lepšeg pola koje se bave neobičnim zanimanjima i hobijima

Povodom 8. marta Dana žena u Gradskoj opštini Medijana i ove godine organizovan je prijem za pripadnice lepšeg pola koje se bave neobičnim zanimanjima i hobijima.

Predsednik Gradske opštine Medijana napominje da je Dan žena prilika da se malo više pažnje posveti lepšem polu, mada bi to trebalo činiti svakog dana.

- Na ovaj način najveća niška opština želi da na dan posvećen damama ukaže na neophodnost većeg poštovanja njihovog rada i potrebu da se više vremena i pažnje posvećuje lepšem polu i tradicionalno „stubu porodice“ našeg društva – rekao je između ostalog prvi čovek niške Medijane Nebojša Kocić.

Čast da budu gošće najveće niške opštine i da na neki način prezentuju lepši pol imale su između ostalog predstavnice Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, preduzetnice, sportistkinje.

To su potporučnik Jovana Stojanović, koja radi u  u 39. bataljonu Treće brigade KOV, a pored vojnih vežbi bavi se atletikom, disciplina polumaraton, članica je plesne grupe „Tamo daleko“ Treće brigade KOV, učesnik Oficirskog bala.

Dragana Žikić je rukovodilac Grupe za suzbijanje maloletničke delikvencije i nasilja u porodici u Policijskoj upravi Niš, radila je u Odseku za suzbijanje opšteg kriminala. Preduzetnica Zorica Stanković, diplomirani ekonomista, bila je zaposlena u banci, a kada je ostala bez posla počela da se bavi „pustovanjem vune“- stari zanat kojim sada i zarađuje i želi da ga sačuva od zaborava.

Ana Marija Škiljo, Nišlijka po kojoj je rađen lik Roksande u čuvenoj seriji Vojna akademija, Vojnu akademiju je završila 2014. godine, smer artiljerija. Trenira ragbi, odigrala je svoje prvo Evropsko prvenstvo što je ujedno i bila prva pojava ženskog ragbi tima Srbije na Evropskoj sceni.Trenira ovaj sport u Zvezdi i Radničkom, i želi da formira ragbi tim u Nišu.

Zahvaljujući Ani Palamarević, inače vaspitačici i strasnoj planinarki zastava Gradske opštine Medijana vijorila se na najvišim vrhovima sveta.Članica je Planinarsko-alpinističkog kluba „Mosor“ iz Niša i Planinarskog Saveza Srbije. Svojim ličnim primerima, uspesima i brojnim gostovanjima u medijima doprinela je razvijanju svesti o planinarstvu kako kod odraslih tako i kod dece u našem gradu.  Najmlađa među damama na Medijaninom prijemu bila je kik bokserka, 17-godišnja Neda Brkić, članica Kik boks kluba Niš, učenica Pravno-poslovne škole, tri i po godine trenira kik boks, državna prvakinja u lov - kik boksu 2018. godine, zlatna medalja na Balkanskom prvenstvu.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top