Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 10.02.2019

Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana

U organizaciji Gradske opštine Medijana 10-oro dece uzrasta 15 i 16 godina, u saradnji sa Centrom za hraniteljstvo u Nišu otputovalo je u odmaralište Crvenog krsta iz Niša, na sedmodnevni odmor. Učenici imaju obezbedjenog lekara, animatore za radionice, tri obroka i užinu.

Sredstva su obezbedjena iz Fonda za hraniteljstvo GO Medijana, a koji se puni tako što zaposleni plaćaju kafu i ostale napitke iz opštinskog bifea.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top