Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 10.02.2019

Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana

U organizaciji Gradske opštine Medijana 10-oro dece uzrasta 15 i 16 godina, u saradnji sa Centrom za hraniteljstvo u Nišu otputovalo je u odmaralište Crvenog krsta iz Niša, na sedmodnevni odmor. Učenici imaju obezbedjenog lekara, animatore za radionice, tri obroka i užinu.

Sredstva su obezbedjena iz Fonda za hraniteljstvo GO Medijana, a koji se puni tako što zaposleni plaćaju kafu i ostale napitke iz opštinskog bifea.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top