Predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana i Udruženje građana „Trio Art“, oplemenili dvorište Osnovne škole „Sveti Sava“ u Nišu    -    U sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u utorak, 16. jula, u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana    -    Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane    -    Gradska opština Medijana realizuje projekat u okviru drugog poziva za podnošenje predloga projekata INTERREG - IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija, pod nazivom „Plešimo i svirajmo zajedno“    -    Gradska opština Medijana i komunalci uklonili dotrajali skejt park na lokaciji Vizantijski bulevar    -    Ponovo u funkciji sve česme na području Gradske opštine Medijana    -    Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -   
Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera DOGAĐAJI 04.02.2019

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu a koji zbrinjava veliki broj korisnika iz Niša i okoline. Kocić je u razgovoru sa direktorom Milanom Stevanovićem i korisnicima rekao da im opština stoji na usluzi, kako bi sugrađani koji ovde borave dostojanstveno proživeli starost i što lakšpe prebrodili probleme koje ona nosi sa sobom.

-Za početak možemo da organizujemo šahovski turnir u Centru ili gde već dogovorimo, jer su neki naši sagovornici upravo to tražili. Mi smo već na zahtev naših penzionera uredili venjake u Svetosavskom parku, kako bi tu mogli da sede i kad vremenski uslovi nisu najpogodniji i to je najmanje što smo mogli da učinimo – rekao je Kocić.

Prvi čovek najveće niške opštine razgovarao je i sa članovima Kluba penzionera koji od 1990. godine radi pri Gerontološkom centru i rekao da će opština sarađivati sa Klubom, a od kojeg očekuje zahteve koje opština i može da ispuni. Oni su od predsednika Medijane tražili organizaciju različitih druženja i putovanja, a što bi, kako su rekli, upotpunilo njihove penzionerske dane.

Dogovoreno je da se saradnja Gerontološkog centra i opštine nastavi redovnim jednomesečnim susretima. Želja je da se onima koji borave u ovom Centru pokaže pažnja, ali i da se razgovara o potrebama i mogućnostima da se pomogne ustanovi koja se nalazi na području najveće niške opštine.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top