Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera DOGAĐAJI 04.02.2019

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu a koji zbrinjava veliki broj korisnika iz Niša i okoline. Kocić je u razgovoru sa direktorom Milanom Stevanovićem i korisnicima rekao da im opština stoji na usluzi, kako bi sugrađani koji ovde borave dostojanstveno proživeli starost i što lakšpe prebrodili probleme koje ona nosi sa sobom.

-Za početak možemo da organizujemo šahovski turnir u Centru ili gde već dogovorimo, jer su neki naši sagovornici upravo to tražili. Mi smo već na zahtev naših penzionera uredili venjake u Svetosavskom parku, kako bi tu mogli da sede i kad vremenski uslovi nisu najpogodniji i to je najmanje što smo mogli da učinimo – rekao je Kocić.

Prvi čovek najveće niške opštine razgovarao je i sa članovima Kluba penzionera koji od 1990. godine radi pri Gerontološkom centru i rekao da će opština sarađivati sa Klubom, a od kojeg očekuje zahteve koje opština i može da ispuni. Oni su od predsednika Medijane tražili organizaciju različitih druženja i putovanja, a što bi, kako su rekli, upotpunilo njihove penzionerske dane.

Dogovoreno je da se saradnja Gerontološkog centra i opštine nastavi redovnim jednomesečnim susretima. Želja je da se onima koji borave u ovom Centru pokaže pažnja, ali i da se razgovara o potrebama i mogućnostima da se pomogne ustanovi koja se nalazi na području najveće niške opštine.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top