Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola DOGAĐAJI 02.02.2019

Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola

Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila je ucenike od 2. do 5. razreda na radionici programiranja i robotike u saradnji sa Kembridge Internacional Centrom u Nisu.

Učestvovalo je 80 učenika iz 10 osnovnih škola sa područja opštine. Učenici su bili u pratnji roditelja jer je ideja bila da prate to što njihova deca uče.

Predsednik GO Medijana Nebojša Kocić kaže da je ovo još jedna u nizu akcija najveće niške opštine sa ciljem podizanja nivoa znanja osnovaca, u saradnji sa društveno odgovornim firmama i školama i da će ih imajući u vidu veliko interesovanje za ovu radionicu biti još u predstojećem periodu .

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top