Predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana i Udruženje građana „Trio Art“, oplemenili dvorište Osnovne škole „Sveti Sava“ u Nišu    -    U sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u utorak, 16. jula, u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana    -    Predsednik Gradske opštine Medijana u poseti Udruženju penzionera Grada Niša i akcijama za najstarije sugrađane    -    Gradska opština Medijana realizuje projekat u okviru drugog poziva za podnošenje predloga projekata INTERREG - IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija, pod nazivom „Plešimo i svirajmo zajedno“    -    Gradska opština Medijana i komunalci uklonili dotrajali skejt park na lokaciji Vizantijski bulevar    -    Ponovo u funkciji sve česme na području Gradske opštine Medijana    -    Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -   
Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola DOGAĐAJI 02.02.2019

Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola

Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila je ucenike od 2. do 5. razreda na radionici programiranja i robotike u saradnji sa Kembridge Internacional Centrom u Nisu.

Učestvovalo je 80 učenika iz 10 osnovnih škola sa područja opštine. Učenici su bili u pratnji roditelja jer je ideja bila da prate to što njihova deca uče.

Predsednik GO Medijana Nebojša Kocić kaže da je ovo još jedna u nizu akcija najveće niške opštine sa ciljem podizanja nivoa znanja osnovaca, u saradnji sa društveno odgovornim firmama i školama i da će ih imajući u vidu veliko interesovanje za ovu radionicu biti još u predstojećem periodu .

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top