Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Tradicionalno obeležavanje Lazareve subote ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene počinje u 10 sati    -    Gradska opština Medijana i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -    Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu treba da živi tokom cele godine    -    Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -   
Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola DOGAĐAJI 02.02.2019

Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola

Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila je ucenike od 2. do 5. razreda na radionici programiranja i robotike u saradnji sa Kembridge Internacional Centrom u Nisu.

Učestvovalo je 80 učenika iz 10 osnovnih škola sa područja opštine. Učenici su bili u pratnji roditelja jer je ideja bila da prate to što njihova deca uče.

Predsednik GO Medijana Nebojša Kocić kaže da je ovo još jedna u nizu akcija najveće niške opštine sa ciljem podizanja nivoa znanja osnovaca, u saradnji sa društveno odgovornim firmama i školama i da će ih imajući u vidu veliko interesovanje za ovu radionicu biti još u predstojećem periodu .

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top