Košarkaški savez Grada Niša, uz podršku Gradske opštine Medijana, organizovao Gradsku ligu za mlađe pionire i pionire    -    Opština Medijana vraća tradiciju prijema učenika generacije    -    Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika    -    U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu    -    U Svetosavskom parku održana još jedna Akcija „Medijana za bebu više“    -    U Svetosavskom parku – Akcija „Medijana za bebu više“, program za najmlađe    -    JAVNA RASPRAVA O NACRTU ODLUKE O IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA    -    Gradska opština Medijana organizovala je još jednu akciju u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Pomera se datum Treće javne rasprave za izradu Predloga strategije razvoja Gradske opštine Medijana za period 2020.- 2029. godina    -    Bazar zdravlja u organizaciji Gradske opštine Medijana i niškog Doma zdravlja    -   
U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“ DOGAĐAJI 09.01.2019

U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“

U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija otvoreno je „Medijanino Božićno seoce“.

Za tu priliku prvi put je ukrašen deo Niša koji obuhvata Trg 14. oktobar, Prijezdinu ulicu i  Saborni hram u Nišu, postavljene i ukrašene drvene kućice.

Manifestacije Gradske opštine Medijana uglavnom se organizuju u Svetosavskom parku, a nova na drugoj lokaciji je prilika da se najveća niška opština približi građanima, što je i jeste suština rada lokalne samouprave, kaže predsednik ove opštine Nebojša Kocić.

- Trudimo se da ne zapostavimo nijedan deo teritorije Gradske opštine Medijana. Želimo da produžimo praznovanje do Pravoslavne nove godine, da još malo, pre svega naši najmlađi osete duh praznika, uz božićnu muziku i malo drugačiju atmosferu od svakodnevne. Počeli smo od lomljenja česnice u Parku Svetog Save, pa ćemo januar završiti sa Bogojavljenskim plivanjem kao što nalaže tradicija – napominje Kocić.

Medijanino Božićno seoce je manifestacija koja se ove godine organizuje prvi put, i trajaće do 12. januara u vremenu od 18 do 20 sati. Građanima se služe čaj, kolači, pecivo.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top