Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    11. MEDIJANA FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA I STVARALAŠTVA ZA DECU    -    Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba    -    Aktivnosti osnovnih škola na teritoriji Gradske opštine Medijana u oblasti zaštite životne sredine    -    Veliko interesovanje organizacija civilnog društva na poziv Gradske opštine Medijana    -    Sednica Skupštine Gradske opštine Medijana – izjava predsednika opštine Nebojše Kocića povodom napuštanja sednice odbornika opozicije    -    Karte za Narodno pozorište akademcima Gradske opštine Medijana    -   
Završeni „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“ DOGAĐAJI 28.12.2018

Završeni „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“

Završeni su „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“. Zbog velikog interesovanja roditelja i dece, trajali su dan više nego što je bilo predviđeno. Kroz „deda Mrazovu kućicu“ prošlo je više stotina dece, mališana svih uzrasta, nagoveštavajući svoje želje u Novoj 2019. godini.

U organizaciji najveće niške opštine i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku, u Parku Svetog Save održane su radionice, pisala su se pisma deda Mrazu, družilo se sa omiljenim likovima. U susret predstojećim praznicima deci Niša podeljeni su pokloni.

Bila je ovo još jedna u nizu manifestacija koje je najveća niška opština u ovoj godini posvetila svojim najmlađim stanovnicima.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top