JAVNI POZIV ZA ULIČNE ZABAVLjAČE    -    Održano tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se tradicija plivanja za Časni krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se saradnja Doma zdravlja u Nišu i Gradske opštine Medijana    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana uz Natašu Bekvalac    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“    -    Gradska opština Medijana tradicionalno Nišlijama darivala česnicu, badnjake i ikone    -    Tradicionalno lomljenje božićne česnice u organizaciji GO Medijana    -   
Završeni „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“ DOGAĐAJI 28.12.2018

Završeni „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“

Završeni su „Zimski dani u Medijani 2018, za bebu više“. Zbog velikog interesovanja roditelja i dece, trajali su dan više nego što je bilo predviđeno. Kroz „deda Mrazovu kućicu“ prošlo je više stotina dece, mališana svih uzrasta, nagoveštavajući svoje želje u Novoj 2019. godini.

U organizaciji najveće niške opštine i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku, u Parku Svetog Save održane su radionice, pisala su se pisma deda Mrazu, družilo se sa omiljenim likovima. U susret predstojećim praznicima deci Niša podeljeni su pokloni.

Bila je ovo još jedna u nizu manifestacija koje je najveća niška opština u ovoj godini posvetila svojim najmlađim stanovnicima.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top