Gradska opština Medijana ugostila karneval mališana i vaspitača iz Predškolske ustanove „Pčelica“ u Nišu    -    Druženje sa piscima i takmičenje osnovaca uz podršku Gradske opštine Medijana    -    Održan Peti Festival matematike, „MATEMATIKA U MAJU 5“ u organizaciji udruženja „NiMat-Niška matematika“ pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana    -    Građani niškog naselja Duvanište obeležili slavu svetog Vasilija Ostroškog    -    I ove godine akcija „Uskršnja radost“ Gradske opštine Medijana za najmlađe stanovnike    -    USKRŠNJA ČESTITKA    -    Završena provera ispravnosti vode na javnim česmama na području Gradske opštine Medijana    -    Uskršnja radost    -    Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -   
Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama DOGAĐAJI 03.12.2018

Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama

Komisija za socijalna pitanja GO Medijana u saradnji sa Komisijom za ravoj lokalne zajednice organizovala je podelu vaučera učenicima prvih razreda osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine. Učenici koji su dobili vaučere pripadaju socijalno ugroženim porodicama ili porodicama sa troje i više dece.

Ministarstvo prosvete Republike Srbije omogućilo je ovoj deci dobijanje besplatnih udžbenika za polazak u školu, a Gradska opština Medijana podržala je ovu akciju podelom vaučera u iznosu od 2.300, 00 dinara koji će deca moći da potroše u Dexy Co Kids radnjama.

Gradska opština Medijana nedavno je socijalno ugrožene porodice pomogla paketima sa namirnicama. Iako nedovoljna, pomoć je svakako bila značajna. Predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić napominje da će sličnih akcija biti i u budućem periodu i poziva društveno odgovorne kompanije da se priključe.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top