Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama DOGAĐAJI 03.12.2018

Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama

Komisija za socijalna pitanja GO Medijana u saradnji sa Komisijom za ravoj lokalne zajednice organizovala je podelu vaučera učenicima prvih razreda osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine. Učenici koji su dobili vaučere pripadaju socijalno ugroženim porodicama ili porodicama sa troje i više dece.

Ministarstvo prosvete Republike Srbije omogućilo je ovoj deci dobijanje besplatnih udžbenika za polazak u školu, a Gradska opština Medijana podržala je ovu akciju podelom vaučera u iznosu od 2.300, 00 dinara koji će deca moći da potroše u Dexy Co Kids radnjama.

Gradska opština Medijana nedavno je socijalno ugrožene porodice pomogla paketima sa namirnicama. Iako nedovoljna, pomoć je svakako bila značajna. Predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić napominje da će sličnih akcija biti i u budućem periodu i poziva društveno odgovorne kompanije da se priključe.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top