Radovi na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana na Sajmu privrede i preduzetništva „Ekspo Niš 2018“    -    Novogodišnja dekoracija na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Komunalno opremanje Gradske opštine Medijana pred novogodišnje praznike    -    Nastavlja se uređenje Brzog Broda kojim se unapređuje kvalitet građana ovog dela Gradske opštine Medijana    -    Javna rasprava o budžetu za 2019. godinu    -    Gradska opština Medijana godinu privodi kraju podrškom pronatalitetnoj politici države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića    -    Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama    -    Narandžasta svetla od danas osvetljavaju zgradu uprave Gradske opštine Medijana    -    Akcija pomoći Snežani Marjanović Gradske opštine Medijana, Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ , udruženja i građana    -   
Akcija pomoći Snežani Marjanović Gradske opštine Medijana, Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ , udruženja i građana DOGAĐAJI 30.11.2018

Akcija pomoći Snežani Marjanović Gradske opštine Medijana, Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ , udruženja i građana

Gradska opština Medijana organizovala je akciju pomoći Snežani Marjanović, samohranoj majci koja živi sa sinom od socijalne pomoći i dečijeg dodatka. Mali Leon boluje od astme, što dodatno otežava život ove porodice i dečaku remeti životni ritam. Apel za pomoć stigao je na adresu opštine pre dva dana od Humanitarne organizacije „Nađi Raula“, mladog humaniste iz Niša Jovana Milića, inače dobitnika Dukata opštine Medijana za humanost u radu 2016. godine.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da je opština odmah reagovala na Jovanov poziv, jer je to i zadatak lokalne samouprave.

-Opština mora da bude u službi građana, posebno kada su ovakvi zahtevi u pitanju. Imajući u vidu da je zima a da su najveće potrebe porodice za zimskom garderobom, pozvali smo udruženja i firme sa kojima sarađujemo, kako bi im najpre to obezbedili. Akciji su se odazvali Udruženje niških domaćica i domaćina, Unija niških pekara, Restoran „Biser“, i ovom prilikom im se zahvaljujemo. Opština je već pomagala ovoj porodici, a to će činiti i ubuduće – kaže prvi čovek niške opštine.

Najveći problem sa kojim se Snežana suočava su neadekvatni higijenski uslovi , odnosno veliki broj buba i mušica u stanu pa bi u dogovoru sa niškom firmom „Sanit“ već iduće nedelje trebalo da se uradi i dezinsekcija stana.  Ovo je još jedna u nizu akcija pomoći socijalno ugroženim porodicama sa područja Gradske opštine Medijana. Nedavno je opština organizovala akciju podele paketa za sto porodica,  sa Unijom pekara i donatorima.

 

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top