Radovi na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana na Sajmu privrede i preduzetništva „Ekspo Niš 2018“    -    Novogodišnja dekoracija na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Komunalno opremanje Gradske opštine Medijana pred novogodišnje praznike    -    Nastavlja se uređenje Brzog Broda kojim se unapređuje kvalitet građana ovog dela Gradske opštine Medijana    -    Javna rasprava o budžetu za 2019. godinu    -    Gradska opština Medijana godinu privodi kraju podrškom pronatalitetnoj politici države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića    -    Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama    -    Narandžasta svetla od danas osvetljavaju zgradu uprave Gradske opštine Medijana    -    Akcija pomoći Snežani Marjanović Gradske opštine Medijana, Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ , udruženja i građana    -   
Prijem za članice Kluba sinhronog plivanja „Sirene“ iz Niša u Gradskoj opštini Medijana DOGAĐAJI 28.11.2018

Prijem za članice Kluba sinhronog plivanja „Sirene“ iz Niša u Gradskoj opštini Medijana

Gradska opština Medijana organizovala je prijem za članice Kluba  sinhronog plivanja „Sirene“ iz Niša, koje su osvojile tri bronzane medalje na Međunarodnom takmičenju u Belorusiji, održanom od 16. do 19. novembra ove godine, a koje je opština podržala da otputuju na ovo takmičenje. Prijemu su prisustvovale i takmičarke koje su ove godine donele odličja i sa drugih međunarodnih takmičenja.

-Njihove bronze sijaju kao zlato. Zahvaljujemo mladim sportistkinjama, kao i njihovim trenerima na postignutim rezultatima i dostojnom predstavljanju Gradske opštine Medijana, Grada Niša i Republike Srbije na prestižnom međunarodnom takmičenju. Čuli smo njihove potrebe, želimo da ovaj klub bude što uspešniji i pomoći ćemo koliko budemo mogli – rekao je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

Kocić je naglasio da ovo nije prvi put da je opština Medijana pomogla članicima „Sirena“, pa neće biti ni poslednji.

-Medijana je prepoznatljiva po tome što pomaže talentovanim mladim ljudima, okrenuta je potrebama najmlađih stanovnika i ovu godinu posvetila je pre svega pronatalitetnoj politici. Trudimo se međutim da svim sportistima, učenicima ali i drugim građanima budemo od koristi, jer opština postoji zbog njih i to uvek treba naglašavati pri susretu kao što je ovaj – dodao je Kocić.

Sastanak je bio prilika da se istaknu i problemi sa kojima se u radu suočavaju članice Kluba „Sirene“, kao što su manjak prostora za treninge tokom zime, ali i istakne ideja za organizacijom međunarodnog takmičenja u sinhronom plivanju u Nišu.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top