Radovi na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana na Sajmu privrede i preduzetništva „Ekspo Niš 2018“    -    Novogodišnja dekoracija na teritoriji Gradske opštine Medijana    -    Komunalno opremanje Gradske opštine Medijana pred novogodišnje praznike    -    Nastavlja se uređenje Brzog Broda kojim se unapređuje kvalitet građana ovog dela Gradske opštine Medijana    -    Javna rasprava o budžetu za 2019. godinu    -    Gradska opština Medijana godinu privodi kraju podrškom pronatalitetnoj politici države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića    -    Gradska opština Medijana podelila vaučere učenicima koji pripadaju socijalno ugroženim porodicama    -    Narandžasta svetla od danas osvetljavaju zgradu uprave Gradske opštine Medijana    -    Akcija pomoći Snežani Marjanović Gradske opštine Medijana, Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ , udruženja i građana    -   
U Gradskoj opštini Medijana održan radni sastanak o Programu razvoja Grada Niša za 2019. godinu DOGAĐAJI 26.11.2018

U Gradskoj opštini Medijana održan radni sastanak o Programu razvoja Grada Niša za 2019. godinu

Brojni problemi građana Gradske opštine Medijana sa kojima se suočavaju svakodnevno, a nisu u ingerenciji opštine mogu da nađu svoje rešenje ukoliko budu sadržani u Programu razvoja Grada Niša za 2019. godinu. Ovo je između ostalog rečeno na sastanku održanom u najvećoj niškoj opštini, koji je je imao za cilj upravo sagledavanje potreba Nišlija koji žive na području centralne niške opštine.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić dostavio je ovom prilikom spisak važnijih aktivnosti koje  se održavaju u organizaciji opštine, a kojima prisustuvuje ili je za njihovu realizaciju zainteresovan veliki broj građana. Očekuje da Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša odgovori na koji način može da doprinese kvalitetnijem održavanju između ostalog, Medijaninog kulturnog leta, kao i brojnim događajima i akcijama u oblasti pronatalitetne politike, tradicije, školskog sporta. Kocić je kazao da Medijana prednjači u manifestacijama u najrazličitijim oblastima i da očekuje adekvatnu podršku Grada Niša, zarad kvalitetnijeg života njenih žitelja.

Načelnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša Milan Ranđelović, naveo je projekte koji su sadržani u najvažnijem gradskom razvojnom dokumentu za narednu godinu, a koji bi trebalo da se realizuju na teritoriji Medijane. On je pozvao nadležne službe u opštini da se uključe u neke od njih, kako bi na kraju svega građani bili zadovoljni a Grad i opština pokazali na delu saradnju.  Do rešenja je moguće doći neposrednim razgovorom kao što je ovaj u opštini Medijana, ali predlozi moraju biti sadržani u dokumentu koji usvaja Skupština Grada Niša, odnosno Programu razvoja za narednu godinu, kazao je Ranđelović.

Sastanku su prisustvovali članovi rukovodstva GO Medijana, predsednici opštinskih komisija, saveta građana i odbornici.                    

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top