Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
U Gradskoj opštini Medijana održan radni sastanak o Programu razvoja Grada Niša za 2019. godinu DOGAĐAJI 26.11.2018

U Gradskoj opštini Medijana održan radni sastanak o Programu razvoja Grada Niša za 2019. godinu

Brojni problemi građana Gradske opštine Medijana sa kojima se suočavaju svakodnevno, a nisu u ingerenciji opštine mogu da nađu svoje rešenje ukoliko budu sadržani u Programu razvoja Grada Niša za 2019. godinu. Ovo je između ostalog rečeno na sastanku održanom u najvećoj niškoj opštini, koji je je imao za cilj upravo sagledavanje potreba Nišlija koji žive na području centralne niške opštine.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić dostavio je ovom prilikom spisak važnijih aktivnosti koje  se održavaju u organizaciji opštine, a kojima prisustuvuje ili je za njihovu realizaciju zainteresovan veliki broj građana. Očekuje da Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša odgovori na koji način može da doprinese kvalitetnijem održavanju između ostalog, Medijaninog kulturnog leta, kao i brojnim događajima i akcijama u oblasti pronatalitetne politike, tradicije, školskog sporta. Kocić je kazao da Medijana prednjači u manifestacijama u najrazličitijim oblastima i da očekuje adekvatnu podršku Grada Niša, zarad kvalitetnijeg života njenih žitelja.

Načelnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša Milan Ranđelović, naveo je projekte koji su sadržani u najvažnijem gradskom razvojnom dokumentu za narednu godinu, a koji bi trebalo da se realizuju na teritoriji Medijane. On je pozvao nadležne službe u opštini da se uključe u neke od njih, kako bi na kraju svega građani bili zadovoljni a Grad i opština pokazali na delu saradnju.  Do rešenja je moguće doći neposrednim razgovorom kao što je ovaj u opštini Medijana, ali predlozi moraju biti sadržani u dokumentu koji usvaja Skupština Grada Niša, odnosno Programu razvoja za narednu godinu, kazao je Ranđelović.

Sastanku su prisustvovali članovi rukovodstva GO Medijana, predsednici opštinskih komisija, saveta građana i odbornici.                    

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top