Na Dan državnosti i svoju slavu Sretenje, Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine odalo posebno priznanje    -    POZIV    -    U susret 11-om Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji Gradske opštine Medijana Organizacioni odbor odlučio    -    Deca iz hraniteljskih porodica otputovala u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Izuzetno interesovanje za prvu debatu Gradske opštine Medijana i pripremu Predloga strategije razvoja za period 2020-2029. godina    -    Prva u nizu javnih debata za pripremu Predloga strategije razvoja GO Medijana za period 2020-2029. godina    -    Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je Gerontološki centar u Nišu i Klub penzionera    -    Na početku zimskog raspusta GO Medijana okupila učenike osnovnih škola    -    „IZ JUTRA U DAN" 30.01.2019 NEBOJŠA KOCIĆ, PREEDSEDNIK GO MEDIJANA    -    Svečano uručene studentske stipendije i učeničke nagrade Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, za školsku 2018./2019. godinu    -   
Projekat „KreNI“ Mladih ambasadora i Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 22.11.2018

Projekat „KreNI“ Mladih ambasadora i Gradske opštine Medijana

Gradska opština Medijana i Grad Niš dobijaju „Stazu ljubavi“, na potezu od Kuće za venčanje do Saborne crkve čime se realizuje projekat „Mladih ambasadora“ i najveće niške opštine. Postavljena je statua mladenaca na koju nakon venčanja mladenci mogu da postavljaju srca, kao i kapija ljubavi i klupa za zaljubljene. Ostalo je da se uradi staza iscrtana tragovima muških i ženskih stopala, pešački prelaz stilizovan kao čipka i putokaz sa natpisima “ljubav, vera, nada“.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da ovim delom Niša tokom nedelje prođe više hiljada građana i da je bilo neophodno ovaj prostor urediti i oplemeniti.

U okviru petodnevne konferencije kreativnih industrija “KreNI”, koja je održana krajem prošle godine, mladi su radili sa međunarodnim predavačima na razvoju svojih ideja koje bi trebalo da doprinesu rešavanju društvenih problema u Nišu.

Pomenuta konferencija je imala takmičarski karakter, a ideja za oplemenjivanje prostora od Kuće za venčanje do Saborne crkve, koju je osmislio tim niške Medijane a na predlog predsednika opštibne Nebojše Kocića,  bio je najbolji.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top