Gradska opština Medijana ugostila karneval mališana i vaspitača iz Predškolske ustanove „Pčelica“ u Nišu    -    Druženje sa piscima i takmičenje osnovaca uz podršku Gradske opštine Medijana    -    Održan Peti Festival matematike, „MATEMATIKA U MAJU 5“ u organizaciji udruženja „NiMat-Niška matematika“ pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana    -    Građani niškog naselja Duvanište obeležili slavu svetog Vasilija Ostroškog    -    I ove godine akcija „Uskršnja radost“ Gradske opštine Medijana za najmlađe stanovnike    -    USKRŠNJA ČESTITKA    -    Završena provera ispravnosti vode na javnim česmama na području Gradske opštine Medijana    -    Uskršnja radost    -    Poklonima za najmlađe Lazareva subota obeležena i ove godine u organizaciji Gradske opština Medijana    -    Centralna gradska opština na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu    -   
Projekat „KreNI“ Mladih ambasadora i Gradske opštine Medijana DOGAĐAJI 22.11.2018

Projekat „KreNI“ Mladih ambasadora i Gradske opštine Medijana

Gradska opština Medijana i Grad Niš dobijaju „Stazu ljubavi“, na potezu od Kuće za venčanje do Saborne crkve čime se realizuje projekat „Mladih ambasadora“ i najveće niške opštine. Postavljena je statua mladenaca na koju nakon venčanja mladenci mogu da postavljaju srca, kao i kapija ljubavi i klupa za zaljubljene. Ostalo je da se uradi staza iscrtana tragovima muških i ženskih stopala, pešački prelaz stilizovan kao čipka i putokaz sa natpisima “ljubav, vera, nada“.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da ovim delom Niša tokom nedelje prođe više hiljada građana i da je bilo neophodno ovaj prostor urediti i oplemeniti.

U okviru petodnevne konferencije kreativnih industrija “KreNI”, koja je održana krajem prošle godine, mladi su radili sa međunarodnim predavačima na razvoju svojih ideja koje bi trebalo da doprinesu rešavanju društvenih problema u Nišu.

Pomenuta konferencija je imala takmičarski karakter, a ideja za oplemenjivanje prostora od Kuće za venčanje do Saborne crkve, koju je osmislio tim niške Medijane a na predlog predsednika opštibne Nebojše Kocića,  bio je najbolji.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top