JAVNI POZIV ZA ULIČNE ZABAVLjAČE    -    Održano tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se tradicija plivanja za Časni krst u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Nastavlja se saradnja Doma zdravlja u Nišu i Gradske opštine Medijana    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana uz Natašu Bekvalac    -    Doček Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana    -    Jedanaesti Medijana Festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu 2019.    -    U organizaciji Gradske opštine Medijana, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Vladike niškog Arsenija, otvoreno „Medijanino Božićno seoce“    -    Gradska opština Medijana tradicionalno Nišlijama darivala česnicu, badnjake i ikone    -    Tradicionalno lomljenje božićne česnice u organizaciji GO Medijana    -   
Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba DOGAĐAJI 15.10.2018

Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba

Članovi Udruženja penzionera „Senior“ sa područja Gradske opštine Medijana osvojili su na nedavno održanoj Olimpijadi trećeg doba čak 15 medalja, i treće mesto u sveukupnom plasmanu. Tim povodom u opštini je organizovan prijem na kojem su se svi nagrađeni predstavili pojedinačno i izneli utiske o ovom takmičenju. Ove godine takmičile su se dve ekipe Medijaninih penzionera. Predstavnici Medijaninog udruženja penzionera zahvalili su opštini na podršci, uz napomenu da će i dalje dostojno predstavljati kako svoju opštinu tako i Grad Niš. Kao dodatni razlog učešća u sportskim manifestacijama naveli su značaj sporta za zdrav i što duži život.

Olimpijada trećeg doba, sporta, kulture i zdravlja održana je od 29. septembra do 4. oktobra ove godine u Vrnjačkoj Banji.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top