Obaveštenje    -    Dodelom nagrada i priznanja završen 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu „Jedanaest osmeha za Medijanu“    -    Veliko interesovanje za 11. Medijana festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    Počinje 11.Medijana Festival dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu u organizaciji najveće niške opštine    -    11. MEDIJANA FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA I STVARALAŠTVA ZA DECU    -    Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba    -    Aktivnosti osnovnih škola na teritoriji Gradske opštine Medijana u oblasti zaštite životne sredine    -    Veliko interesovanje organizacija civilnog društva na poziv Gradske opštine Medijana    -    Sednica Skupštine Gradske opštine Medijana – izjava predsednika opštine Nebojše Kocića povodom napuštanja sednice odbornika opozicije    -    Karte za Narodno pozorište akademcima Gradske opštine Medijana    -   
Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba DOGAĐAJI 15.10.2018

Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba

Članovi Udruženja penzionera „Senior“ sa područja Gradske opštine Medijana osvojili su na nedavno održanoj Olimpijadi trećeg doba čak 15 medalja, i treće mesto u sveukupnom plasmanu. Tim povodom u opštini je organizovan prijem na kojem su se svi nagrađeni predstavili pojedinačno i izneli utiske o ovom takmičenju. Ove godine takmičile su se dve ekipe Medijaninih penzionera. Predstavnici Medijaninog udruženja penzionera zahvalili su opštini na podršci, uz napomenu da će i dalje dostojno predstavljati kako svoju opštinu tako i Grad Niš. Kao dodatni razlog učešća u sportskim manifestacijama naveli su značaj sporta za zdrav i što duži život.

Olimpijada trećeg doba, sporta, kulture i zdravlja održana je od 29. septembra do 4. oktobra ove godine u Vrnjačkoj Banji.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top