Gradska opština Medijana organizovala podelu namirnica u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu    -    Takmičenja u najvećoj niškoj opštini kao deo podrške muzičkim talentima iz cele Srbije    -    Komunalno uređenje GO Medijana    -    Osnovna škola Ratko Vukićević ugostila učenike prvog razreda iz škola sa područja Gradske opštine Medijana    -    Joga program za bračne parove kojima su odobrena sredstva Komisije Sveta Petka za vantelesnu oplodnju Gradske opštine Medijana    -    Gradska opština Medijana u saradnji sa osnovnim školama predstavila uniforme za učenike prvog razreda    -    Dodelom godišnjih priznanja Gradska opština Medijana je u prisustvu velikog broja gostiju obeležila slavu, Sveta Petku    -    Još jedna akcija čišćenja Gabrovačke reke u organizaciji GO Medijana, Kazneno-popravnog zavoda u Nišu i Javno-komunalnog preduzeća „Mediana“    -    16.10.2018. NTV, gostovanje predsednika Gradske Opštine Medijana, Nebojše Kocića, emisija Dobar dan    -    Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba    -   
Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba DOGAĐAJI 15.10.2018

Prijem u Gradskoj opštini Medijana za najbolje penzionere - učesnike Olimpijade Trećeg doba

Članovi Udruženja penzionera „Senior“ sa područja Gradske opštine Medijana osvojili su na nedavno održanoj Olimpijadi trećeg doba čak 15 medalja, i treće mesto u sveukupnom plasmanu. Tim povodom u opštini je organizovan prijem na kojem su se svi nagrađeni predstavili pojedinačno i izneli utiske o ovom takmičenju. Ove godine takmičile su se dve ekipe Medijaninih penzionera. Predstavnici Medijaninog udruženja penzionera zahvalili su opštini na podršci, uz napomenu da će i dalje dostojno predstavljati kako svoju opštinu tako i Grad Niš. Kao dodatni razlog učešća u sportskim manifestacijama naveli su značaj sporta za zdrav i što duži život.

Olimpijada trećeg doba, sporta, kulture i zdravlja održana je od 29. septembra do 4. oktobra ove godine u Vrnjačkoj Banji.

close

Pritisnite "ENTER" za pretragu ili "ESC" da biste zatvorili prozor.

top